Visma + Svea Ekonomi by Sharespine

Ledande integration för Svea Ekonomi & Visma. Beprövad. Skalbar. Standardiserad

Fungerar tillsammans med

  • Visma Administration

Kategori

  • Betallösningar för e-handel
  • Finansiering/Factoring

Svea Ekonomi och Visma Administration

Sharespine Pay för Svea Ekonomi och Visma Administration

Sharespine Pay kan användas av alla e-handlare, oavsett e-handelsplattform, som tar betalt via Svea Ekonomi och har en koppling mellan sin webbutik och mot Visma Administration. Integrationen är enkel att sätta upp och den kan snabbt ge stor besparing både när det gäller tid och pengar.

Tjänsten finns i två versioner: Pay och Pay Pro. Båda versioner gör det möjligt att konfigurera och matcha underlag mot rätt konton – automatiskt. Dessutom går det att hämta ut bokföringsrapporter på alla transaktioner inkl. konto under vald period vilket gör det enklare att leva upp till myndigheternas krav på god dokumentation och därmed spara in på redovisningskostnader.

Pay ingår i vårt Business-paket men kan också köpas separat i en self-service-tjänst även om du inte använder våra övriga integrationer. Pris från från 395 kr/mån.

Pay Pro är avsedd för handlare som hanterar större betalflöden vilket inkluderar krediteringar, delbetalningar, returer, capture-signaler, shipping-signaler, presentkort, återköp mm.


Läs mer om Sharespine Pay
https://www.sharespine.com/vara-tjanster/sharespine-pay/

Kom igång

Sharespine Pay ingår i vårt Business-paket men kan också köpas separat i en self-service-tjänst även om du inte använder våra övriga integrationer. Pris från från 395 kr/mån.

Sharespine Pay Pro är avsedd för handlare som hanterar större betalflöden vilket inkluderar krediteringar, delbetalningar, returer, capture-signaler, shipping-signaler, presentkort, återköp mm.


Läs mer om Sharespine Pay
https://www.sharespine.com/vara-tjanster/sharespine-pay/

 

Om Sharespine AB
Kalla oss experter eller teknikälskande integrationsnördar. Vi är ett gäng djupt kunniga tekniker med gedigen erfarenhet som snöat in på att koppla ihop olika system så att de pratar samma språk. Oss vänder du dig till när du vill automatisera tidsödande processer och synka din digitala eller fysiska butik med affärssystem och marknadsplatser. Vi har hjälpt tusentals e-handlare att skala upp sin verksamhet sedan 2003. Vi jobbar med de flesta Svenska e-handelssystemen och alla de stora internationella som bl.a WooCommerce, Shopify, Magento och Prestashop

Sharespine är idag en av Sveriges ledande leverantör av integrationer för e-handel och finns med kontor i Göteborg, Uddevalla och Malmö.

www.sharespine.com