Visma + Svea Checkout & Visma eEkonomi

Komplett integrationspaket för Svea Checkout, din webbutik & Visma eEkonomi

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • Betallösningar för e-handel
  • Fraktsystem/Logistik

Svea Checkout och Visma eEkonomi

Sharespine - Kompletta integrationspaket för Svea Checkout & Visma eEkonomi

För handlare som tar betalt via Svea Checkout i sin webbutik och vill automatisera bokföringen av Svea Checkouts utbetalningar i Visma eEkonomi. Tjänsten ingår som en del av Sharespines olika paketlösningar för handlare som använder Visma eEkonomi som sitt ekonomisystem.

Sharespine är en marknadsledande och konfigurerbar plattform för att koppla ihop Visma med e-handel från t.ex WooCommerce, marknadsplatser, transportbokning via Unifaun samt bokföring av olika betalningar från t.ex Klarna, Paypal, Stripe mm.

Med en integration från Sharespine så kommer du snabbt märka att den manuella arbetsbördan minskar och att olika processer som du sköter på egen hand blir helt automatiserade. Du som handlare kan få en samlad överblick på dina flöden som order, produkt, orderstatus, pris och lager vilket minimerar risken för felaktigheter - samtidigt som du får bättre kontroll på dina siffror.


De viktigaste fördelarna med Sharespines integrationsplattform

  • Ledande leverantör av Integrationer med Nordiskt Fokus
  • Ingår flera integrationer i samma paket & plattform
  • Med flera integrationer kan du automatisera många processer
  • Tillgång till dedikerad support och möjlighet för en egen kontaktperson

Läs mer om vad som ingår i våra paket >>

Kom igång

Om Sharespine AB

Kalla oss experter eller teknikälskande integrationsnördar. Vi har hjälpt tusentals e-handlare att skala upp sin verksamhet sedan 2003. Vi jobbar med de flesta Svenska e-handelssystemen och alla de stora internationella som bl.a WooCommerce, Shopify, Magento och Prestashop

Sharespine är idag en av Nordens ledande leverantör av integrationer för e-handel och finns med kontor i Göteborg, Uddevalla och Malmö.

www.sharespine.com