Visma + Stripe Plus

Automatisera den löpande bokföringen av all försäljning via Stripe.

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • Betallösningar för e-handel
  • E-handel/Webbshop

Stripe Plus

Tar du betalt med Stripe och letar efter en smidig lösning som sköter både kontering och återrapportering av dina kundfakturor?

Denna koppling är för dig som inte har kundfakturorna registrerade i Visma eEkonomi och vill att både bokföring av kundfakturor samt återrapporteringen hanteras automatiskt, alltså att kundfakturorna markeras som betalda.


Automtisera Mera Stripe Integration sköter rubbet, det enda du behöver göra är en engångsinstallation och därefter kommer allt skötas automatiskt.Integrationen kommer att bokföra samtliga händelser från ditt Stripe konto, inklusive Stripe transaktionsavgifter. Ingen filöverföring eller manuell hantering krävs utan integrationen löser all, i realtid.


Funktioner: 

  • Skapar kunder
  • Skapar kundfakturan i Visma eEkonomi
  • Automatisk återrapportering av Stripe utbetalningar
  • Valutastöd 

OBS!

*Notera att kopplingen är per butik. Om du har många butiker så är du välkommen att kontakta oss för offert.

*Notera att denna koppling inte har stöd för multipla momssatser. Om du har en webbutik där du säljer till exempel både 6% och 25 % så är denna koppling inte kompatibel.

Kom igång

Gör såhär för att komma igång:

  1. Köp  integrationen via www.automatiseramera.se, tänk på att läsa på först för att säkerställa att ni väljer rätt koppling för era behov.
  2. Du får inloggningsuppgifter till din Kundportal, där du loggar in och konfigurerar sammankopplingen.
  3. Klart! Nu är integrationen mellan ditt Stripe och Visma eEkonomi konto slutfört och du kan luta dig tillbaka och aldrig mer behöva tänka på bokföring av kundfakturorna, allt sköts nu automatiskt i realtid.