Visma + Strifast Fastighetssystem

Ett funktionsrikt och omtyckt fastighetssystem för små och medelstora företag

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration

Kategori

  • Fastighetssystem

Strifast Fastighetssystem

Strifast är ett väl beprövat och funktionsrikt fastighetssystem för små och medelstora fastighetsförvaltande företag och organisationer. Programmet innehåller funktioner som matchar betydligt dyrare och större systemlösningar. I Strifast ingår troligen marknadens bästa rapporturval med kompletta exportmöjligheter till Excel för mer djupgående analyser.

I Strifast är funktioner och register lättåtkomliga. Du slipper hoppa runt i programmet och förlora fokus. Strifast skapar med sina smarta lösningar förutsättningar för en effektiv fastighetsadministration.

Arbeta smart och väx med Strifast Fastighetssystem
Strifast är uppbyggt av ett antal moduler som enkelt, effektivt och prisvärt hjälper er att hantera er förvaltning. Modulen Strifast Hyra utgör kärnan i Strifast runt vilken integrerade tillval och moduler kopplas på i takt med att behoven förändras.

Strifast Hyran
För kvalificerad hantering och administration av hyresgäster, hyreskontrakt, lägenheter, lokaler, P-platser, garage, arrenden mm. Flera olika tillval för att hantera olika typer av förvaltningar. Många olika typer av tilläggsdebiteringar. Register för fastighetsägare, område, fastigheter, byggnader, uppgångar, lägenheter, lokaler och hyresgäster.

Strifast BRF
Ett starkt stöd för förvaltning av bostadsrättsföreningar. Här hittar du smarta funktioner för att hantera försäljningshistorik, kapitaltillskott, kontrolluppgifter mm. Vill du använda Strifast för att skapa din underhållsplan lägger du till modulen Strifast Underhåll. En bra underhållsplan ger dig full koll på fastighetens skick och kommande behov.

Strifast Underhåll
Ett komplett system för underhållsplanering av lägenheter, lokaler, byggnader och markanläggningar. Med systemets analysmöjligheter skapar du enkelt en underhållsplan för 10, 20 eller valfritt antal år, med kostnadsspecifikation för varje enskilt år. Använd Excels grafiska presentationer för en lättfattlig presentation för styrelsen eller en bostadsrättsförening.

Strifast Serviceanmälan
Förenklar arbetet med akuta fel och serviceåtgärder i lägenheter, byggnader och andra anläggningar. Med rapport- och statistikmöjligheterna är det enkelt att följa upp att alla jobb är utförda, vilket underlättar kommunikationen med hyresgästerna.

Support, konsultation & utbildning
Hos oss får du ett personligt engagemang som du sällan finner hos större företag. Vi har gedigna kunskaper inom ekonomi, fastighetsförvaltning och systemutveckling. Vi är specialiserade på administrativa systemlösningar för små och medelstora företag. Hos oss hittar du både kontinuitet och färsk kunskap.

En av våra viktigaste målsättningar är att ge våra kunder en verkligt bra support. Vi försöker alltid hjälpa dig snabbt och professionellt om du stöter på något problem med Strifast.

Vi skräddarsyr våra utbildningar och konsultationer helt efter era frågeställningar och utgångspunkter. Idag utförs det mesta via vår Online-tjänst.

Läs mer
www.strifast.se

Kom igång

Kostnadsfri webbvisning
Vi visar dig Strifast direkt på din dator, samtidigt som du pratar med oss i telefon. Webbvisningen kan göras för flera samtidigt uppkopplade datorer om ni önskar detta.

Du behöver inte ta dig från kontoret och du avgör själv hur mycket eller lite av Strifast du önskar se. En webbvisning brukar pågå ca 1 timma.

Ta chansen att se hur Strifast kan effektivisera och förenkla din vardag. Varmt välkommen att boka en webbvisning

Boka en webbvisning
Bokning sker på telefon 033-10 35 60. Vi bestämmer tillsammans en lämplig tid för webbvisningen.

Om du vill kontaktad av oss, skickar du ett mail till [email protected]. Tänk på att ange ditt namn, företag och telefonnr för att vi skall kunna kontakta dig. Du får gärna ange förslag på datum och tid för webbvisningen.

Byte av fastighetssystem
Upplevs tröskeln hög inför att byta till nytt fastighetssystem? Vi hjälper dig att kliva över tröskeln. Vi har stor erfarenhet av att skapa rätt förutsättningar för att lyckas vid införandet av Strifast.

Vi hjälper dig med flytten och ser till att du får med dig nödvändig data från ditt tidigare fastighetssystem. Bytet kan se olika ut beroende på vilket fastighetssystem du använder idag.