Visma + Sitoo by Sharespine

Ledande integration mellan Visma & Sitoo. Standardiserad. Beprövad. Skalbar.

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration

Kategori

  • E-handel/Webbshop
  • Kassasystem

Sitoo och Visma

Sitoo och Visma by Sharespine

Integrationen till Sitoo skapar nya möjligheter för ett agilt arbetssätt som gör det enklare att anpassa sig till en föränderlig handel. Samarbetet innebär exempelvis att det blir smidigare att hantera fler artiklar och ordrar – vilket gör det enklare att skala upp sin verksamhet och ta steget till fysisk butik – utan att tappa fart och lägga tid på manuellt arbete. I och med integrationen kan e-handlare synka produktdata, prislistor och lagersaldo mellan webbutik, marknadsplats, affärssystem med Sitoo och deras butikskassa – sömlöst och kanaloberoende.

Samarbetet med Sitoo positionerar Sharespine i gränslandet mellan fysisk och digital handel. Integrationen innebär att 40 olika connectorer i Sharespines ekosystem (e-handelssystem, affärssystem och marknadsplatser) kan kopplas ihop till Sitoo – vilket medför bra synergieffekter och ökade möjligheter för mer “handling” i butik

Läs mer om Sitoo för Visma by Sharespine
https://www.sharespine.com/anslutna-system/ekonomisystem/sitoo/

Kom igång

Integration mellan Sitoo och Visma är en del av vårt Business Enterprise-paket
som en del Enterprise ingår även Sharespine Pay Pro är avsedd för handlare som hanterar större betalflöden vilket inkluderar krediteringar, delbetalningar, returer, capture-signaler, shipping-signaler, presentkort, återköp mm.

Läs mer om våra paket och priser
https://www.sharespine.com/paket-och-priser/

Om Sharespine AB
Kalla oss experter eller teknikälskande integrationsnördar. Vi är ett gäng djupt kunniga tekniker med gedigen erfarenhet som snöat in på att koppla ihop olika system så att de pratar samma språk. Oss vänder du dig till när du vill automatisera tidsödande processer och synka din digitala eller fysiska butik med affärssystem och marknadsplatser. Vi har hjälpt tusentals e-handlare att skala upp sin verksamhet sedan 2003. Vi jobbar med de flesta Svenska e-handelssystemen och alla de stora internationella som bl.a WooCommerce, Shopify, Magento och Prestashop

Sharespine är idag en av Sveriges ledande leverantör av integrationer för e-handel och finns med kontor i Göteborg, Uddevalla och Malmö.

www.sharespine.com