Visma + SiteDirect by Sharespine

Integration SiteDirect - Visma, inkl. Marknadsplatser, Pay & POS

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration

Kategori

  • Betallösningar för e-handel
  • E-handel/Webbshop
  • Marknadsplatser

SiteDirect - Visma ekonomisystem

Sharespine erbjuder en marknadsledande och konfigurerbar programvara för att integrera SiteDirect med Visma eEkonomi / eAccounting, Visma Administration eller Visma.net. Genom att förenkla eller eliminera arbetsmoment i den dagliga hanteringen av din webbutik, som överföring av order, kunddata, lager och online-betalningar, sparar du inte bara tid, utan ökar även kvalitet på den data som ska överföras.

Vår helhetslösning inkluderar även tjänsten Sharespine Pay som kan användas av alla e-handlare som tar betalt via Klarna, Dibs. Paypal eller Stripe som gör det möjligt att matcha betalningsunderlag mot rätt konton i Visma – automatiskt. Det går även att hämta ut bokföringsrapporter på alla transaktioner vilket gör det enklare att leva upp till myndigheternas krav på god dokumentation och därmed spara in på redovisningskostnader.

I tillägg så ingår Sharespine Marketplace Integration, ett integrationsverktyg sälja dina produkter på marknadsplatser som CDON, Fyndiq, Tradera.

Genom att välja Sharespine som din Partner för dina integrationer så löser du inte bara ett problem utan flera och allt från samma leverantör.

Kom igång

Om Sharespine AB

Kalla oss experter eller teknikälskande integrationsnördar. Vi är ett gäng djupt kunniga tekniker med gedigen erfarenhet som snöat in på att koppla ihop olika system så att de pratar samma språk. Oss vänder du dig till när du vill automatisera tidsödande processer och synka din digitala eller fysiska butik med affärssystem och marknadsplatser. Vi har hjälpt tusentals e-handlare att skala upp sin verksamhet sedan 2003.
Vi jobbar med de flesta Svenska e-handelssystemen och alla de stora internationella.