Visma + Sälj på Spartoo med Sello

Automatiskt produkt- och ordersynkronisering till Spartoo.

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • E-handel/Webbshop
  • Marknadsplatser

Sälj på Spartoo med Sello

Sello används av över 2,000 företag världen över och med sin smidiga e-handelslösning så kan vi hjälpa er att komma igång på några av världens största online marknadsplatser. Spartoo är endast ett exempel på en kanal som Sello kan koppla upp er webbshop till.

Denna integration möjliggör fullständig realtids-synkronisering av produkter mot samtliga Spartoo -länder samt automatisk inläsning av ordrar till Visma eEkonomi.
Med Visma som huvudsystem importeras dina produkter till Sello där du enkelt berikar dessa och lägger upp dem till försäljning på marknadsplatsen. Vid försäljning kommer lagersaldo att justeras och all orderinformation kommer att synkroniseras till Visma, helt automatiskt.

Vi läser kontinuerligt av dina lagersaldon i Visma och ser till att detta är korrekt på alla dina kopplade säljkanaler. Vi uppdaterar dina produkter på dina kopplade kanaler i realtid när ändring sker i Sello.
Vår integration erbjuder:

- Blixtsnabb synk av lagersaldo mellan Visma, Sello och dina kopplade säljkanaler
- Automatisk synkronisering av order till Visma vid försäljning
- Kraftfull PIM plattform för berikning av produkter
- Stabil och snabb synkronisering mot samtliga Spartoo länder
- Attraktiv prismodell med en no-sale-no-cost garanti där gratis support & onboarding ingår.

Kom igång

För att komma igång på Spartoo med Sello behöver du:

Ett Sello-konto, registrera dig här.
Ett merchant konto på Spartoo, ansök här

När du har registrerat ett Sello-konto och blivit godkänd som säljare på Spartoo behöver du skapa en koppling mellan Spartoo och ditt Sello-konto, kontakta våra onboarding managers här så hjälper de dig.

När du upprättat kopplingen är det bara att börja berika dina produkter utefter Spartoos' krav och aktivera produkterna för försäljning. En av våra onboarding managers kommer att hjälpa dig med detta.