Visma + Sälj på Campadre med Sello!

Öka din exponering & försäljning samtidigt som du automatiserar ditt flöde.

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • E-handel/Webbshop
  • Marknadsplatser

Sälj på Campadre med Sello!

Sello används av över 2,000 företag världen över och med sin smidiga e-handelslösning så kan vi hjälpa er att komma igång på några av världens största online marknadsplatser. Campadre är endast ett exempel på en kanal som Sello kan koppla upp er webbshop till.

Denna integration möjliggör fullständig realtids-synkronisering av produkter mot samtliga Campadre -länder samt automatisk inläsning av ordrar till Visma eEkonomi.
Med Visma som huvudsystem importeras dina produkter till Sello där du enkelt berikar dessa och lägger upp dem till försäljning på marknadsplatsen. Vid försäljning kommer lagersaldo att justeras och all orderinformation kommer att synkroniseras till Visma, helt automatiskt.

Vi läser kontinuerligt av dina lagersaldon i Visma och ser till att detta är korrekt på alla dina kopplade säljkanaler. Vi uppdaterar dina produkter på dina kopplade kanaler i realtid när ändring sker i Sello.
Vår integration erbjuder:

- Blixtsnabb synk av lagersaldo mellan Visma, Sello och dina kopplade säljkanaler
- Automatisk synkronisering av order till Visma vid försäljning
- Kraftfull PIM plattform för berikning av produkter
- Stabil och snabb synkronisering mot samtliga Campadre länder
- Attraktiv prismodell med en no-sale-no-cost garanti där gratis support & onboarding ingår.

Kom igång

För att komma igång på Campadre med Sello behöver du:

Ett Sello-konto, registrera dig här.

När du har registrerat ett Sello-konto och blivit godkänd som säljare på Campadre behöver du skapa en koppling mellan Campadre och ditt Sello-konto, läs hur du gör i våran guide som du hittar genom att klicka här.

När du upprättat kopplingen är det bara att börja berika dina produkter utefter Campadres krav och aktivera produkterna för försäljning. En av våra onboarding managers kommer att hjälpa dig med detta.