Visma + Sälj på Fyndiq med Sello

Fullständig koppling mot Fyndiq med stabil och snabb synkronisering i realtid.

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • E-handel/Webbshop
  • Marknadsplatser

Sälj på Fyndiq med Sello

Sello är en multi-channel plattform med inriktning på marknadsplatsförsäljning. Vi erbjuder en stor mängd kopplingar mot säljkanaler samt ett välutvecklat och fullständigt PIM system där du efterberikar dina produkter och enkelt lägger upp dom till försäljning.

Ta kontrollen över din produktinformation på multipla marknadsplats kanaler från ett och samma gränssnitt, aktivera försäljning på produktnivå för individuella säljkanaler och anpassa din prissättning på produktnivå.
Välj att sköta din orderhantering direkt i Sellos välutvecklade ordersystem som erbjuder ett enhetligt upplägg för multi-kanals försäljning eller sköt orderhanteringen i ditt nuvarande system, precis som du är van vid.

Som kund hos Sello får du tillgång till kopplingar mot säljkanaler såsom:

- Amazon
- eBay
- CDON
- Tradera
- Fyndiq
- Åhléns
- Zalando
- Fruugo
- Allegro
- vidaXL
- Let's Deal
- Members
- Campadre
- Etsy
- Wish
- Afound
- Elgiganten
- Spartoo
- Miinto
- Rakuten FR

Denna integration möjliggör fullständig realtids-synkronisering av produkter mot Fyndiq samt automatisk inläsning av ordrar till Visma eEkonomi.
Med Visma som huvudsystem importeras dina produkter till Sello där du enkelt efterberikar dessa och lägger upp dem till försäljning på marknadsplatsen. Vid försäljning kommer lagersaldo att justeras och all orderinformation kommer att synkroniseras till Visma, helt automatiskt.
Vi läser kontinuerligt av dina lagersaldon i Visma och ser till att detta är korrekt på alla dina kopplade säljkanaler. Vi uppdaterar dina produkter på dina kopplade kanaler i realtid när ändring sker i Sello.

Vår integration erbjuder:

- Blixtsnabb synk av lagersaldo mellan Visma, Sello och dina kopplade säljkanaler
- Automatisk synkronisering av order till Visma vid försäljning
- Kraftfull PIM plattform för efterberikning av produkter
- Stabil och snabb synkronisering mot Fyndiq
- Attraktiv och skalbar prismodell med lågrisks-vision - kostnadsfri installation, onboarding med en no-sale-no-cost garanti

Kom igång

För att komma igång på Fyndiq med Sello behöver du:

Ett Sello-konto, registrera dig här: www.sello.io
Ett Fyndiq Merchant konto.

När du har registrerat ett Sello-konto och blivit godkänd som säljare på Fyndiq behöver du skapa en koppling mellan Fyndiq och ditt Sello-konto, läs hur du gör här.

När du upprättat kopplingen är det bara att börja berika dina produkter utefter Fyndiqs krav och aktivera produkterna för försäljning.