Visma + Sälj på CDON med Sello

Cirkulär koppling mot CDON med order och produktsynk i realtid

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • E-handel/Webbshop
  • Marknadsplatser

Sälj på CDON med Sello

Sello är en multi-channel plattform med inriktning på marknadsplatsförsäljning. Vi erbjuder en stor mängd kopplingar mot säljkanaler samt ett välutvecklat och fullständigt PIM system där du efterberikar dina produkter och enkelt lägger upp dom till försäljning.

Ta kontrollen över din produktinformation på multipla marknadsplats-kanaler från ett och samma gränssnitt, aktivera försäljning på produktnivå för individuella säljkanaler och anpassa din prissättning per individuell produkt.
Välj att sköta din orderhantering direkt i Sellos välutvecklade ordersystem som erbjuder ett enhetligt upplägg för multi-kanals försäljning eller sköt orderhanteringen i ditt nuvarande system, precis som du är van vid.

Som kund hos Sello får du tillgång till kopplingar mot säljkanaler såsom:

- Amazon
- eBay
- CDON
- Tradera
- Fyndiq
- Åhléns
- Zalando
- Fruugo
- Allegro
- vidaXL
- Let's Deal
- Members
- Campadre
- Etsy
- Wish
- Afound
- Elgiganten
- Spartoo
- Miinto
- Rakuten FR

Denna integration möjliggör fullständig realtids-synkronisering av produkter mot samtliga CDON -länder samt automatisk inläsning av ordrar till Visma eEkonomi.
Med Visma som huvudsystem importeras dina produkter till Sello där du enkelt efterberikar dessa och lägger upp dem till försäljning på marknadsplatsen. Vid försäljning kommer lagersaldo att justeras och all orderinformation kommer att synkroniseras till Visma, helt automatiskt.

Vi läser kontinuerligt av dina lagersaldon i Visma och ser till att detta är korrekt på alla dina kopplade säljkanaler. Vi uppdaterar dina produkter på dina kopplade kanaler i realtid när ändring sker i Sello.
Vår integration erbjuder:

- Blixtsnabb synk av lagersaldo mellan Visma, Sello och dina kopplade säljkanaler
- Automatisk synkronisering av order till Visma vid försäljning
- Kraftfull PIM plattform för efterberikning av produkter
- Stabil och snabb synkronisering mot samtliga CDON länder
- Attraktiv och skalbar prismodell med lågrisks-vision - kostnadsfri installation, onboarding med en no-sale-no-cost garanti

Kom igång

För att komma igång på CDON med Sello behöver du:

Ett Sello-konto, registrera dig här: www.sello.io
Ett merchant konto på CDON, ansök här: www.cdonmarketplace.com

När du har registrerat ett Sello-konto och blivit godkänd som säljare på CDON behöver du skapa en koppling mellan CDON och ditt Sello-konto, läs hur du gör i våran guide som du hittar genom att klicka här.

När du upprättat kopplingen är det bara att börja berika dina produkter utefter CDONs krav och aktivera produkterna för försäljning.