Visma + Reco

Reco för företag - en tjänst för dig som är mån om ditt företags kundupplevelse

Fungerar tillsammans med

 • Visma eEkonomi

Kategori

 • Marknadsplatser
 • Övrigt

Koppla samman Reco med Visma eEkonomi

Reco för företag - en tjänst för dig som är mån om ditt företags kundupplevelse

9 av 10 kunder kollar omdömen från andra kunder innan de väljer företag. Med Reco företag kan du tryggt och enkelt samla in och visa upp ditt företags verifierade kundomdömen med hjälp av integrationen mellan Reco och Visma eEkonomi. 

Reco har sedan starten 2007, strävat efter att skapa en trygg och tillförlitlig plats att ta del av kundomdömen digitalt. 

– Just förtroende är så oerhört viktigt för oss. Vi jobbar med hög integritet för att alltid återge en uppriktig och transparent bild av företagen på Reco, så att våra besökare ska känna sig trygga i sitt val av företag och att samtliga anslutna företag kan vara säkra på att uppriktiga omdömen kommer in om deras verksamhet. Tobias Basilius, VD på Reco

För att ge dig som kund en bättre kundupplevelse har vi byggt en integration mellan Visma och Reco. På så sätt får alla företag som är anslutna möjlighet att koppla ihop sitt Visma konto med Reco för att automatiskt samla in verifierade kundomdömen i samband med fakturering av betalande kunder.

Vanliga frågor och svar om integrationen 


Bygg förtroende hos dina potentiella kunder och skapa fler affärsmöjligheter
Den kanske mest uppenbara anledningen att jobba med kundomdömen på nätet är dess förmåga att driva försäljning och tillväxt. Positiva omdömen kan leda till fler köp och återkommande affärer, medan negativa omdömen kan användas som värdefull feedback för att förbättra kundupplevelsen för ditt företag. 

Genom att aktivt engagera dig i kundomdömen och använda dem för att förbättra dina kunders upplevelse kan du skapa en konkurrensfördel för ditt företag och skapa en stabil och lojal kundbas.


Vem kan se ditt företags omdömen?

Alla företag som finns på Reco har sin unika profilsida, där alla omdömen om respektive företag finns samlat. Finns ditt företag inte idag så kanske det registreras av någon imorgon – därför är det extra viktigt att du tar kontroll över din företagsprofil innan någon annan gör det och lämnar omdömen utan din vetskap. 

Dina kunders omdömen syns också i de fallen någon söker på ditt företag på exempelvis Google samt i dina Google-annonser – har du fler än 100 kundomdömen synliggörs dessa vilket bidrar till en högre konvertering. Du kan också visa upp dina omdömen på din hemsida genom widgets eller i din marknadsföring såsom i social medier. 

Varför är integrationen med Visma och Reco värdefull för ditt företag?
 • Hela insamlingsprocessen av omdömen är automatisk vilket sparar tid
 • Du riskerar inte att glömma göra omdömesinbjudningar
 • Du får full översikt över dina omdömen i ditt adminkonto
 • Du får en notis varje gång ett nytt omdöme har lämnats på din företagsprofil
 • Du får möjlighet att svara på dina omdömen eller gilla omdömen
Är du mån om din kundupplevelse och vill testa på Reco?

Reco låter alla företag att testa på tjänsten under 60 dagar helt kostnadsfritt utan automatisk förnyelse. Du kan göra en intresseanmälan via formuläret där du får du möjlighet att komma igång själv eller med hjälp av personlig service.

Efter 2 månader får du behålla alla omdömen och din testperiod avslutas automatiskt. Om du önskar fortsätta jobba med Reco kan du välja att bli kund.

Reco webbinarie

Kom igång

Så här kommer du enkelt igång:
 1. Klicka på den gröna knappen “VISA APPEN” för att logga in på rätt sida i Visma
 2. Högst upp till höger klickar du sedan på “AKTIVERA” för att visa intresse för appen
 3. Så snart du har aktiverat appen återkopplar Reco med mer information
 4. Tillsammans sätter vi mål för din provperiod och verifierar att integrationen fungerar    

Klart! Nu kommer du bland annat att kunna:

 • Samla in kundomdömen – helt automatiskt
 • Använda omdömen för att driva din försäljning, på din hemsida, på Google och i din marknadsföring
 • Få insikter som hjälper dig att utveckla företaget utifrån era kunders feedback och möjlighet att förhöja kundupplevelsen
 • Öka företagets självkänsla – nya kundomdömen höjer motivationen för era anställda. Bekräftelsen att du levererar på dina kunders förväntan är bästa boosten för arbetsmoralen och teamkänslan 


Notera att:

 • Testet är helt kostnadsfritt i två månader
 • Inga förpliktelser​ eller märkliga bindningstider
 • Ingen automatisk förnyelse, inget kreditkort

Genom att aktivt engagera dig i kundomdömen och använda dem för att förbättra kundupplevelsen kan ditt företag skilja sig från konkurrenterna och du har möjlighet att bygga en lojal kundbas.