Visma + Real Fastighetsystem

Real Fastighetsystem är ett webbaserat system för fastighetsförvaltning.

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • Fastighetssystem

Real Fastighetsystem

Ekonomisk förvaltning
I Real finns alla grundläggande funktioner för att kunna ta betalt för hyror och avgifter. Du har din kundreskontra i Real och sköter där avisering, påminnelser och krav. Därtill givetvis sköter du allt kring daglig administration kring in- och utflyttning av hyresgäster, kontraktsskrivning och generella hyresjusteringar. Enkelt och smidigt.

Real är integrerat med Fastighetsägarnas dokument. Du skapar dina kontrakt direkt i Real och behöver du signera kontrakt digitalt med bank-ID så har vi givetvis en funktion för detta. Den digitala signeringen görs via vår integration med Kivra signatures.

Har du kommersiella lokaler i ditt bestånd och därmed hanterar moms så tar Real hand om den ”vilande momsen”. Du har även en smidig funktion för kontraktsbevakning i systemet.

Du kan skriva ut dina avier på egen skrivare eller skicka dem via vår printservice som postar dem åt dig. Du kan även använda autogiro, e-post eller e-faktura.

Real har även stöd för bankintegration via det senaste banksamarbetet ”P27” vilket gör att dina betalfiler från banken automatiskt hamnar i fastighetssystemet.

När en avi skapas i Real eller om en avi betalas så skapas ett bokföringsunderlag automatiskt enligt den konteringslogik du satt upp. Detta kan du enkelt via Real överföra så att det bokförs korrekt och automatiskt i Visma eEkonomi.

Till Webbinarie

Teknisk förvaltning
I Real finns givetvis stöd för den tekniska förvaltningen. Här kan du hantera felanmälningar, besikta och rondera. Du kan tillåta dina hyresgäster att göra en felanmälan via ett webbformulär och du kan kommunicera med dina fastighetsskötare som kan återrapportera, pausa och avsluta sina ärenden direkt i sin mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även genomföra dina lägenhetsbesiktningar mobilt i en läsplatta eller mobiltelefon.

Ronderingar och underhållsplaner kan du enkelt lägga upp i tidsintervaller du själv väljer.

Hanterar du förbrukningsdata som ska direktaviseras kan du läsa in rådata eller de färdiga debiteringsraderna du får av din leverantör. Real tar hand om detta och lägger ut debiteringarna direkt på fakturan/avin. Det enda du behöver ta hänsyn till är filformatet.

Du kan även lägga ut lediga objekt via ett webbgränssnitt vi tillhandahåller. Likaså kan du hantera en bostadskö och ta in ansökningarna via Internet.

BRF
Förvaltar du BRF:er hanterar du all administration kring försäljning och överlåtelseavtal, kontrolluppgifter, kapitaltillskott, fonder, panthavare, borgensmän, mäklarbilder och röstlängd direkt i Real.

Portal
Som BRF-förvaltare tror jag också du skulle gilla vår Portal där dina kunder, medlemmar och styrelser enkelt kan ta del av data i Portalen. En populär funktion och inloggning med BankID stöds.

Portalen går självklart att använda om man äger egna fastigheter eller om man är förvaltare av hyresfastigheter. Hyresgästerna kan då logga in i portalen och se sina avier, uppdatera kontaktuppgifter, ta del av viktig information eller tex göra felanmälan.

Varmt välkommen att kontakta oss i Real-gänget. Du kan TESTA vårt system gratis i 30 dagar. Eller så kanske det passar bättre med en GRATIS demo av fastighetssystemet?

Besök vår hemsida för mer information https://www.real.se

Kom igång

Hör av dig till oss på telefon 010-602 32 00 eller mejla [email protected].

Du kan också utan förpliktelser TESTA GRATIS. Klicka på länken och fyll i formuläret så har du snart en licens i din e-post.