Visma + Qrona Quantum

Äntligen ett CRM som känns bra och är anpassat för användare med god smak.

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • CRM/Säljstöd

Användarvänligt affärssystem

Qrona Quantum är ett ärendehanteringssystem med fokus på användarvänlighet. En av dess styrkor är att ha ett mycket kraftfull stöd för ärendehantering. Som användare kan man kommunicera med kunden via email, chat, telefon mm. Det ges stora möjligheter att anpassa systemet för att på bästa sätt stödja er i era processer. Du kan anpassa din upplevelse med Qrona Quantum genom att lägga till unika moduler och anpassade fält. Du kan också skapa dina egna layouter med söklistor med avancerad sökfunktion.

Vi har gjort en "sömlös" integrering med VISMA. Vilket gör det mycket enkelt att konvertera era ärenden till beställningar och skapa fakturor. När du är klar med ett ärende är det en knapptryckning till att skapa en order och/eller faktura som automatiskt skapas i VISMA. Denna funktion gör att ni kommer spara mycket av er tid i kombination med ökad kontroll på alla era ärenden. 

Qrona Quantum stödjer flera olika kanaler så som chat, email, telefon, messenger (Facebook) och sms. Det är enkelt att komplettera med fler kanaler. 

Qrona Quantum har möjligheter att integreras mot externa system. Självklart kan vi integrera oss mot valfritt system.   

All support ges på Svenska.

Kontakta oss för en demonstration av Qrona Quantum.

Kom igång

Det är enkelt att komma igång med vår lösning. Kontakta oss på 070-5544089 eller [email protected] så hjälps vi åt.