Visma + QBIS Business Systems

QBIS är ditt smarta verktyg för tidrapportering, projekthantering & utlägg

Fungerar tillsammans med

  • Visma Administration
  • Visma Lön 300/600

Kategori

  • Kvittohantering
  • Tid/Projekt

Spend Your Time Right

Vi erbjuder ett brett sortiment av smarta moduler som gör det möjligt att samla all rapportering på ett och samma ställe. Planera och hantera. Genomför och följ upp. Allt från projekt och rekrytering till supportärenden och nya affärsmöjligheter. Identifiera tidstjuvar, effektivisera verksamheten och spara tid.

QBIS Time - Med vår tidmodul kan man rapportera tid och avvikelser på alla typer av enheter. Systemet ger en fullständig inblick i all spenderad tid, det erbjuder även ett underlag för vidare analys och optimering av verksamheten.

QBIS Project - Planera, följ upp och ta fram fakturaunderlag för projekt i ett och samma verktyg. Registrera tid och material enkelt inom ett projekt. Övervaka, säkerställ att olika projekt är enligt fas och att de lyckas.

QBIS Expense - Gör det enklare än någonsin att hantera kvitton, traktamenten och milersättning. Attestera enkelt från mobil, dator eller surfplatta. Fota kvitton och ladda upp kopian direkt i mobilen. Smidig kontroll och verifiering av ekonomiansvarig.

Integrationer till affärssystem - QBIS går att integrera med flera affärssystem. Vi har bl.a. integrationer med Visma Lön och Visma Administration.
Vi erbjuder redan färdiga integrationer mot majoriteten av de stora löne- och faktureringssystemen.

Vill du veta mer? Testa QBIS direkt


Eller boka en demo om du vill få kontakt med någon av våra experter som guidar dig genom systemet.

För att läsa mer om QBIS och våra produkter besök gärna vår hemsida www.qbis.se.

_

QBIS är en smart, molnbaserad lösning som hjälper företag att få ut det mesta av sin tid. Genom att planera, hantera och följa upp hur tid spenderas, kan man optimera sin verksamhet och på så sätt öka lönsamheten. Oberoende var de anställda befinner sig i värden, kan QBIS samla tidsdata för att hjälpa verksamheten att bli mer produktiv.
QBIS lanserades år 2006 och var då Sveriges första molnbaserade affärslösning. Idag har QBIS mer än 24000 användare, de flesta inom Sverige, men även i England, Danmark, Norge, Irland, Polen, Tyskland och USA.

Kom igång

Testa QBIS kostnadsfritt och få en känsla av systemet innan du bestämmer dig. Skapa ett testkonto på www.qbis.se/testa-qbis/ 

Eller ta kontakt med våra experter för att ställa alla dina frågor och se en personligt anpassad demo av hur vi kan hjälpa dig effektivisera er verksamhet - www.qbis.se/boka-demo