Visma + Power BI Connector för Visma eEkonomi

Koppla samman Visma eEkonomi med kraften i Microsoft Power BI

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • Analys-rapporter-budget

Öppna möjligheterna med Power BI

Alla företag behöver kunna följa sina KPI:er och utmaningen är många gånger är att få tillgång till dessa på ett lättillgängligt sätt. Med IT-Stöds koppling kan du få ut data och skapa insiktsfulla rapporter från Visma eEkonomi till Microsofts analysverktyg – Power BI. Vänd och vrid på din data, borra dig ned på djupet eller flyg högt över. Valet är ditt men vi vågar lova att du kommer att se på din verksamhet med helt nya ögon.

Om du presenterar statistik och information till medarbetarna i organisationen så kommer även dom att uppskatta hur lättförståeliga siffrorna nu uppfattas.

Kopplingen ger möjlighet att få ut data från eEkonomi men innehåller inga rapporter. Dessa måste du själv skapa eller låta oss eller någon annan göra det. Vi på IT-Stöd erbjuder ett antal prisvärda standardpaket men kan även anpassa rapporterna helt efter era önskemål.

Kom igång

Connectorn är en nyckelfärdig produkt vilket bidrar till en snabb och enkel driftsättning. Vi på IT-Stöd hjälper er med uppsättningen så att ni kan vara ingång med rapportbyggandet bara några dagar efter beställning. Vi har även stor erfarenhet kring Power BI så vi hjälper gärna till med att skapa dina rapporter.