Visma + PayKickstart by Zapier

Skapa nya fakturautkast i Visma eEkonomi från nya beställningar i PayKickstart

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • CRM/Säljstöd
  • Kassasystem
  • Zapier

Support

PayKickstart by Zapier

PayKickstart

Med denna integration kan du enkelt ta reda på vilka beställningar som har betalats med kort i PayKickstart. Du får automatiskt ett fakturautkast i Visma eEkonomi utan att behöva ange det manuellt i flera system.

Zapier

Zapier är en integrationsplattform som låter dig koppla ihop lösningar du använder dagligen, för att automatisera uppgifter och spara tid. Du väljer själv vilka lösningar du vill koppla ihop och hur lösningarna ska prata ihop.

Det är snabbt och enkelt att sätta upp Zapier, du behöver inte vara en utvecklare. Vi rekommenderar att läsa på om hur du sätter upp kopplingar innan du börjar på egen hand. Det är bland annat en del information som krävs i Visma eEkonomi, och därför är obligatoriskt att överföra. Ett exempel är kundinformation, om du har kopplat upp en nätbutik till Visma eEkonomi via Zapier.

Notera att du själv är ansvarig för de kopplingarna du skapar till Visma eEkonomi via Zapier. Det är inte möjligt att ångra data som är överfört och detta behöver behandlas som vanligt i Visma eEkonomi. Ett exempel är om du felaktigt har fört över ett fakturautkast. Detta behöver då tas bort på vanligt sätt i Visma eEkonomi.

Observera att Zapier är en internationell plattform som lagrar data utanför EU. Du bör därför vara uppmärksam på vilken typ av persondata som du hanterar med tjänsten. Läs mer om hur data hanteras i Zapier här.