Visma + Payex by Sharespine

En heltäckande automatisk lösning som aktivt följer upp försenade betalningar genom påminnelser och inkassohantering. Allt smidigt och enkelt via Sharespines integration.

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • Faktura-påminnelser-inkasso

PayEx fakturaservice

Inga extra avgifter för integrationen

Kopplingen mellan din orderkälla, t.ex. din webbutik eller ditt ekonomisystem, och PayEx är helt gratis. Konfiguration och support ingår.

Tillväxt utan ökad risk

Med PayEx fakturaservice är det enklare än någonsin att utforska nya kundsegment. Skräddarsydda faktureringstjänster garanterar att du kan växa tryggt, utan att oroa dig för ökade risker.

Addera automatiserad bokföring

För vissa ekonomisystem finns även som tilläggstjänst att via Sharespine erbjuda automatiserad bokföring av dina utbetalningar från PayEx.

De fyra stegen till snabbare betalningar

1. Teknisk genomgång Börja processen med att skicka in information om dina system till Sharespine för en teknisk och kostnadsfri genomgång.

2. Beställning När din tekniska genomgång är klar så kontaktar PayEx dig för ett avtal. När avtalet sedan är klart så bokas det in leverans och konfiguration av tjänsten.

3. Onboarding Vid leverans går vi igenom allt och sätter upp integrationen tillsammans med dig så att du känner dig trygg och startklar.

4. Lansering Klart! Du kan nu börja fakturera dina kunder med PayEx fakturaservice