Visma + Oxceed För Koncern

Smartare finansiell rapportering och uppföljning för er koncern

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration

Kategori

  • Analys-rapporter-budget

Oxceed För Koncern

Oxceed förenklar er koncernrapportering. Skapa konsoliderade rapporter med elimineringar och hantera koncernens alla företag i ett och samma verktyg. Enkelheten och flexibiliteten i verktyget gör att det används av över 15 000 företag i Sverige.

Fem snabba om Oxceed för koncern

  • Skapa anpassade koncernrapporter
  • Konsolidera och eliminera hela eller delar av företag
  • Jämför koncernbolag med varandra
  • Egna nyckeltal på koncernnivå
  • Likviditetsbudget på koncernnivå
  • Läs mer om Oxceed för koncern→ Oxceed för koncern

Oxceed hjälper er att spara tid, minskar risken för fel och ger värdefulla insikter om företagets ekonomi. Dessutom kommer ni enkelt i gång på bara några minuter. Med Oxceed för koncern kan ni skapa skräddarsydda koncernrapporter eller anpassa våra standardrapporter efter era behov.

Visualisera koncernens nyckeltal med hjälp av översiktssidor. Konsolidera era koncernrapporter och eliminera hela eller delar av företag genom att ange specifika konton och kontointervaller.

Standardisera koncernens rapporter och nyckeltal och jämför koncernbolagen med varandra, oavsett vilka bokföringssystem som används eller om de har olika valutor. Skapa skräddarsydda rapporter genom att kombinera visuella grafer och diagram med kommentarsfält och rapporter.

Så fungerar integrationen
Oxceed är sömlöst integrerat mot Visma Administration och eEkonomi. Integrationen gör det möjligt att automatiskt hålla Oxceed uppdaterat med företagets bokföringsdata för att kunna bygga anpassade finansiella rapporter och beslutsunderlag. Rapporterna kan sedan enkelt delas med interna eller externa intressenter.

Oxceed synkroniserar automatiskt er bokföring, kontoplan, kostnadsställen, projekt och fakturabilder så att era rapporter och analyser alltid är uppdaterade med er senaste bokföring.

Kom igång

Kom igång genom att boka en demo eller prova Oxceed kostnadsfritt i tio dagar via vår hemsida. När kontot skapas konfigureras kopplingen enkelt till Visma och efter bara några minuter är er bokföring synkroniserad med Oxceed.