Visma + Oxceed För Byrå

Smartare rapportering för redovisningsbyrån

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration

Kategori

  • Analys-rapporter-budget

Oxceed För Byrå

Med Oxceed kan ni som redovisningsbyrå effektivisera er rapportering och erbjuda bättre rådgivning. Skicka månadsrapporter med några klick och imponera på era kunder med värdefulla insikter. Enkelheten och flexibiliteten i verktyget gör att det används av över 200 redovisningsbyråer i Sverige.

Fem snabba om Oxceed för byrå

  • Effektivisera er rapportering och erbjud bättre rådgivning
  • Skapa skräddarsydda rapporter efter era kunders önskemål
  • Skicka månadsrapporter med bara några klick
  • Inkludera budget och prognos på ett naturligt sätt i rapporteringen
  • Dela rapporter och dokument enkelt och säkert
  • Läs mer om Oxceed för byrå→ Oxceed för byrå

Skapa skräddarsydda rapporter
Skapa rapporter för resultat, balans, kassaflöde och projekt med några klick. Designa skräddarsydda rapporter efter dina önskemål eller använd våra mallar.

Hantera budget och prognos
Hjälp era kunder med deras budgetprocess och inkludera budget och prognos på ett naturligt sätt i den finansiella rapporteringen. Skapa prognoser med bara några klick utifrån olika scenarion.

Periodrapportera på några klick
Imponera på era kunder med snyggt komponerade månads- eller kvartalsrapporter. När ni har byggt era mallar kan ni enkelt skicka periodrapporter till era kunder på bara några minuter.

Så fungerar integrationen
Hantera rapporteringen för alla era kunder i ett och samma gränssnitt. Oxceed är sömlöst integrerat mot Visma Administration och eEkonomi. Integrationen gör det möjligt att automatiskt hålla Oxceed uppdaterat med kundens bokföringsdata för att kunna bygga anpassade finansiella rapporter och beslutsunderlag. Rapporterna kan sedan enkelt delas med kunden.

Oxceed synkroniserar automatiskt bokföring, kontoplan, kostnadsställen, projekt och fakturabilder så att rapporter och analyser alltid är uppdaterade med den senaste bokföring.

Kom igång

Kom igång genom att boka en demo eller prova Oxceed kostnadsfritt i tio dagar via vår hemsida. När kontot skapas konfigureras kopplingen enkelt till Visma och efter bara några minuter är bokföringen synkroniserad med Oxceed.