Visma + Ongoing WMS

Kom igång snabbt med att effektivisera din lagerhantering!

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • Lagerhantering

Smart lagersystem

Ongoing WMS (Warehouse Management System) är ett cloudbaserat lagersystem speciellt utvecklat för logistikintensiva verksamheter.

Kopplingen mellan Visma eEkonomi och Ongoing WMS gör att företag som använder Visma eEkonomi snabbt och enkelt kan börja använda Ongoing WMS för att hantera lager- och logistik. Kopplingen gör det också enkelt för dig som Visma eEkonomi användare att outsourca din logistik och ditt lager till en 3PL-leverantör som använder Ongoing WMS. Då får du inloggningsuppgifter till Ongoing WMS för att se orderstatus, statistik, track & trace med mera.

Genom att ordrar och annan information skickas automatiskt från Visma eEkonomi till Ongoing WMS och aktuellt lagersaldo, orderstatus med mera återrapporteras minskas tidsödande manuell administration.

Ongoing WMS hjälper att automatisera och plocka snabbare med bättre säkerhet. Tjänsten möjliggör spårning av serienummer, batch och bäst-före-datum. Ongoing WMS erbjuder även automatiska utskrifter av fraktdokument och stödjer användning på mobila enheter så som telefon eller surfplatta.

Plockningen blir felsäker genom att produkterna skannas. Det finns stor flexibilitet vad gäller användning med mobila enheter så du väljer själv den enhet som passar dig bäst.

Kom igång

Boka demo på www.ongoingwarehouse.se/demo eller hör av dig till oss så berättar vi mer!