Visma + Nyehandel

Synka ordar, fakturor, kunder, med mera sömnlöst mellan Nyehandel och Visma

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • E-handel/Webbshop

Nyehandel

Om Nyehandel

Nyehandel levererar Sveriges modernaste allt-i-ett plattform. Nyehandel har allt ifrån en smidig integrerad allt-i-ett lösning till en “headless / frikopplad” e-handel. Förutom de standardiserade och smarta funktioner finns också färdiga integrationer mot marknadens mest populära betallösningar och affärssystem.

Med allt-i-ett menar vi att du har all funktionalitet från inköp/lager till utleverans och bokning av frakt. Förutom vår toppmoderna plattform erbjuder vi en smart och effektiv plockstation som är integrerad direkt mot DHL, Postnord, Schenker, Bring och UPS.

Med Nyehandel får du en framtidssäkrad plattform att växa i, och när du växer och vill ha egen kontroll erbjuder vi en frikopplad lösning där du har kontrollen över försäljningen och ditt utseende och där vi ser till att processerna fungerar som dom ska.

Om Integrationen

Med integrationen mellan Nyehandel och Visma eEkonomi så får du en koppling som get dig möjlighet att automatiskt skapa både ordrar och fakturo i Visma.

Kom igång

Gå in i administrationen för din Nyehandel butik, klicka på "Appar" och leta upp "Visma eEkonomi" under "Integrationer", Klicka på installera och följ instruktionerna som visas.