Visma + Molnserver för Visma

Alla Vismas program tillgängliga via smidig molntjänst!

Fungerar tillsammans med

  • Visma Administration
  • Visma Lön 300/600

Kategori

  • Hosting

Vismas program i molnet

Molnbaserat ger fördelar

Idag är de flesta överens om att molnbaserade system ger många fördelar. De frigör tid, höjer säkerheten och möjliggör mobilitet. En övergång till molnbaserade lösningar ger därför viktiga konkurrensfördelar för de företag som genomför den och andra riskerar att halka efter.

Samtidigt vill många kunna fortsätta använda de väl beprövade affärssystem som man vet passar bäst för verksamheten, t ex Visma Administration  och Visma Lön - Sveriges mest använda affärssystem.

Nu finns lösningen på detta - Molnserver för Visma gör det möjligt att använda alla Vismas system som molntjänst.

Så fungerar det

Man ansluter mot tjänsten via ett klick på en ikon på skrivbordet, anger sitt lösenord och kommer sedan in på sitt fjärrskrivbord. Där ligger alla program som man ska ha tillgång till som t ex Visma Administration och Lön, Officepaketet, webbläsare osv. Miljön är välbekant, det ser ut precis som i Windows 10 och alla program fungerar precis som vanligt. Utskrifter skickas till valfri skrivare osv.

Detta trots att allt man arbetar med ligger i ett säkert datacenter istället för i ens egen dator.

Skulle förbindelsen brytas (t ex pga. att ens Internetförbindelse går ned) så ligger allt kvar när man återansluter, precis som det såg ut innan. Man kan t.o.m. ansluta från en annan dator och få upp samma skrivbord som där man slutade på den förra.

Vad ingår?

Tjänsten är "all inclusive", dvs. man ska känna sig trygg med att ingenting oväntat tillkommer.

Förutom själva molnservern så ingår obegränsad support, hjälp med uppgraderingar av alla program samt självklart daglig backup och vid behov hjälp med återläsning av data från backup.

Kan man prova på tjänsten innan man bestämmer sig?

Självklart! Vi demonstrerar gärna lösningen så ni får en tydlig bild av hur det fungerar. När ni sedan kör igång så gäller 30 dagars öppet köp och första månaden är helt kostnadsfri.

Erbjudandet i punktform

Snabb och enkel migrering till molnet
Anslut från valfri PC, Mac eller surfplatta
Fungerar lika bra var du än är - kontoret, hemma eller på resa
Prisad support - vår personal kan Vismas program
Schyssta villkor - prova på-månad med öppet köp och utan bindningstid
 

Om oss

Vi på IT-Stöd har arbetat med Vismas system i över 20 år och är guldpartner med Visma. Vår molnserverlösning har funnits sedan 2010 och används idag av över 1 000 användare.

Vi erbjuder även en mängd övriga tjänster kring Vismas produkter som t ex utbildning, konsulthjälp, integrationer samt utveckling av rapporter och kundanpassad systemutveckling kopplat till Vismas produkter.

Kontakta oss gärna för en dialog kring hur vi kan hjälpa ditt företag på bästa sätt!

Kom igång

Kontakta oss så hjälper vi er igång.

Vi har standardiserade rutiner för driftsättning så om man vill så kan man komma igång inom ett par dagar efter beställning.