Visma + Minuba

Från offert till godkänd faktura direkt i Minubas app - automatisk överföring till Visma eEkonomi för bokföring.

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • Arbetsorder
  • Faktura-påminnelser-inkasso
  • Tid/Projekt

Minuba - Orderhantering för hantverkare

Smidigare administration för hantverkare

Minuba är ett order- och faktureringssystem i app och på webb som hjälper hantverkare att optimera administrationen för att kunna driva en framgångsrik verksamhet. Systemet är enkelt utformat och mycket i Minuba är automatiserat för att du ska kunna jobba snabbt och smidigt.  

Effektivisera verksamheten

Som hantverkare sparar du tid och kan arbeta effektivare eftersom du kan göra mycket av jobbet direkt från fickan. Med Minubas app kan du planera, skicka offerter, registrera arbetstid och material, dokumentera, se statistik och mycket mer. Det gör att du enklare och mer effektivt fakturerar rätt timmar och material och på så sätt aldrig går miste om pengar.

Integration mellan Minuba och Visma eEkonomi

En annan viktig del i administrationen är bokföringen och det är där integrationen med Visma eEkonomi kommer in. Minuba och Visma eEkonomi kompletterar varandra perfekt genom att användarna skapar sina fakturor i Minuba, som sedan förs över till Visma för bokföring - helt automatiskt så fort fakturan godkänts i Minuba. Hela processen är webbaserad vilket gör att du jobba varifrån du vill, så länge du har internetuppkoppling.

Tillsammans för en bättre lönsamhet

Med Minuba och Visma eEkonomi får hantverkare mer tid till att fokusera på sitt arbete ute på fältet, istället för att spendera tid på kontorsarbete. Minuba är utvecklat för att effektivisera administrationen för hantverkare, från offert till faktura med en smidig integration till Visma eEkonomi för efterföljande bokföring. Tillsammans kan Minuba och Visma eEkonomi hjälpa hantverkare att driva en mer lönsam och framgångsrik verksamhet.

Kom igång

Kom igång

Demokontot som du kan skapa via vår hemsida ger dig full tillgång till systemet så du kan testa alla funktioner. Samma konto görs enkelt om till ett betalkonto när du väljer att fortsätta med Minuba.

Behöver du hjälp med det är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.