Visma + Millnet Rekrytering

Få kontroll över rekryteringsprocessen

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration

Kategori

  • Uthyrning
  • Övrigt

Millnet Rekrytering

På en arbetsmarknad där 75% av de potentiella kandidaterna, de som är öppna för nya möjligheter, inte är aktivt sökande är det viktigt att kunna ligga i framkant. Att kunna nå ut till kandidaterna och på bästa sätt ta hand om de du når. Med Millnet Rekrytering annonserar du enkelt på alla tänkbara plattformar och har även möjligheten att integrera vår moderna cv-webb för att ta emot spontanansökningar och låta kandidaterna skapa en egen profil. Bedöm sedan kandidaterna internt eller låt kunden bli involverad i urvalsprocessen med den smidiga funktionen Extern bedömning.

Då systemet är helt webbaserat når du dessutom informationen du behöver var du än befinner dig och självklart är det anpassat för att uppleva kraven för GDPR.

Systemet anpassa efter ditt företags behov, oavsett om du har ett rekryteringsföretag eller hanterar din egen interna rekrytering, och kan enkelt justeras om behoven förändras. Du kan med fördel även koppla på Millnet Bemanning eller Närvaro för tidrapportering och lönekoppling. Läs mer om vad systemet har att erbjuda på vår hemsida!

Milient AB har utvecklat Millnet-systemen sedan år 2000 och har idag över 700 kunder och 50 000 dagliga användare. Lösningarna syftar till att förenkla och effektivisera vardagliga verksamhetsprocesser åt företag och organisationer som arbetar projekt- eller uppdragsbaserat, genom att skapa ett bättre flöde för projekt- och tidsredovisning, projektplanering, närvarorapportering, bemanning och rekrytering.

Koppling mot Visma

Med vår lösning Millnet Connect eller den integrerade Millnet Webconnect kan du enkelt koppla samman våra system mot både lön- och faktureringsystem. Skicka sedan informationen mellan systemen med ett klick. I integrationen finns även en smidig kundsynk, så du enbart behöver lägga upp dina kunder en gång.

Kom igång

Kom igång

Vi vet att alla företag har olika behov. Våra verksamhetskonsulter hjälper därför alltid till att anpassa systemet efter era behov och önskemål vid uppstart. Ni får även hjälp med utbildning och integrationer till lön- och/eller ekonomisystem för en enkel uppstart och så du som kund får ut så mycket som möjligt av systemet. 


Allt börjar oftast med ett möte, vilket du alltid kan boka kostnadsfritt på vår hemsida - Läs mer och boka ett möte. 

För mer information kontakta oss
Telefon: 013-470 40 00
E-post: [email protected]