Visma + Millnet Närvaro

Ett webbaserat system för smidig avvikelserapportering

Fungerar tillsammans med

  • Visma Administration
  • Visma Lön 300/600

Kategori

  • Bemanning
  • Tid/Projekt

Millnet Närvaro

Millnet Närvaro hjälper dig och din personal att registrera och hantera tid med digital stämpelklocka. Systemet är helt webbaserat och även anpassad både för dator och smartphone, där du enkelt kan stämpla in i mobilen. Ledorden är enkelhet för användaren i kombination med avancerade möjligheter att skapa arbetsschema och avtalsregler med stöd för tid över dygnet.

Med den unika planeringsvyn får du en översikt över samtliga pass i vald period (1–30 ). Systemet meddelar här om det exempelvis finns obemannade pass som behöver ses över. Du har även möjligheten att erbjuda pass till anställda där systemet automatiskt bemannar passet med den som tackar ja.   

Milient AB har utvecklat Millnet-systemen sedan år 2000 och har idag över 700 kunder och 50 000 dagliga användare. Lösningarna syftar till att förenkla och effektivisera vardagliga verksamhetsprocesser åt företag och organisationer som arbetar projekt- eller uppdragsbaserat, genom att skapa ett bättre flöde för projekt- och tidsredovisning, projektplanering, närvarorapportering, bemanning och rekrytering.

Koppling mot Visma

Minska det administrativa arbetet. Med vår integrerade lösning Millnet Webconnect  kan du enkelt koppla samman systemen för smidig hantering av både lön. Detta innebär att du har integrationsinställningarna tillgängliga direkt i systemet och slipper installera extra programvaror.

Kom igång

Kom igång

Vi vet att alla företag har olika behov. Våra verksamhetskonsulter hjälper därför alltid till att anpassa systemet efter era behov och önskemål vid uppstart. Ni får även hjälp med utbildning och integrationer till lön- och/eller ekonomisystem för en enkel uppstart och så du som kund får ut så mycket som möjligt av systemet. 


Allt börjar oftast med ett möte, vilket du alltid kan boka kostnadsfritt på vår hemsida - Läs mer och boka ett möte. 

För mer information kontakta oss
Telefon: 013-470 40 00
E-post: [email protected]