Visma + Millnet Bemanning

Få kontroll över hela bemanningsprocessen

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration
  • Visma Lön 300/600

Kategori

  • Bemanning

Millnet Bemanning

Millnet Bemanning är ett verksamhetssystem specifikt utformat för dig som arbetar med bemanningsfrågor. En modern webbaserad lösning som ger total kontroll över hela bemanningsprocessen.  Den unika planeringsvyn ger dig en tydlig översikt över samtliga pass i vald period och systemet meddelar även här om det exempelvis finns obemannade pass som behöver ses över.

Med systemet kan du enkelt hantera uppdrag, kunder, avtal och anställda, samt bemanna pass.  Du har även möjligheten att erbjuda pass till anställda där systemet automatiskt kan bemanna passet med den som tackar ja. De anställda kan sedan rapportera tid, körjournal, utlägg och traktamente både på datorn och i vår smidiga webbapp.

Missa inte heller att det är möjligt att koppla samman systemet med Millnet Rekrytering för att även hantera rekrytering internt eller åt kunder. Självklart kan du läsa mer på vår hemsida. 

Milient AB har utvecklat Millnet-systemen sedan år 2000 och har idag över 700 kunder och 50 000 dagliga användare. Lösningarna syftar till att förenkla och effektivisera vardagliga verksamhetsprocesser åt företag och organisationer som arbetar projekt- eller uppdragsbaserat, genom att skapa ett bättre flöde för projekt- och tidsredovisning, projektplanering, närvarorapportering, bemanning och rekrytering.
 

Koppling mot Visma

Med vår lösning Millnet Connect  eller den integrerade Millnet Webconnect kan du enkelt koppla samman ditt Millnet-system med dina externa affärs- och lönesystem. Genom att enkelt kunna skicka över underlag för lön och fakturering sparar du administrativ tid som du då kan lägga på annat i verksamheten. I Millnet Connect finns även vår smidiga kundsynk som gör att du bara behöver lägga upp kunden en gång. 

Kom igång

Kom igång

Vi vet att alla företag har olika behov. Våra verksamhetskonsulter hjälper därför alltid till att anpassa systemet efter era behov och önskemål vid uppstart. Ni får även hjälp med utbildning och integrationer till lön- och/eller ekonomisystem för en enkel uppstart och så du som kund får ut så mycket som möjligt av systemet. 


Allt börjar oftast med ett möte, vilket du alltid kan boka kostnadsfritt på vår hemsida - Läs mer och boka ett möte. 

För mer information kontakta oss
Telefon: 013-470 40 00
E-post: [email protected]