Visma + MCS Hyrsystem

Strömlinjeforma och effektivisera era processer med marknadsledande teknologi.

Fungerar tillsammans med

  • Visma Administration

Kategori

  • Uthyrning

Support

MCS Hyrsystem - skapat för uthyrare

MCS är ett innovativt, marknadsledande system för uthyrningsbranschen som hjälper uthyrare och entreprenadföretag att maximera utnyttjandet av utrustning och öka intäkterna. Vi har närmare 40 års erfarenhet av uthyrningsbranschen och arbetar med många nöjda företag världen över som genom att använda MCS-rm har fått förbättrad kontroll över sin uthyrningsverksamhet, effektivare processer och bättre resultat. Med en mängd mobila appar tillgängliga och ett system som ständigt utvecklas för att ligga teknologiskt i framkant, säkerställer vi att vi möter våra kunders och branschens skiftande behov.

Vi har ett nära samarbete med erkända och respekterade oberoende bransch- och industriorganisationer för uthyrningsbranschen, bl.a Hyreskedjan och Swedish Rental. 

Vi erbjuder alla våra kunder medlemskap i vårt aktiva online forum och MCS användargrupp för möjligheter att få råd och utbyta erfarenheter med andra användare, samt hjälpa oss att forma framtida utveckling av systemet genom förslag på ändringar.

Kom igång

Vi börjar med att förstå era affärsprocesser och huvudsakliga målsättningar, så att vi kan erbjuda er de mest lämpliga produkterna. Under konsultationsprocessen får ni en mer personlig demonstration som visar hur vår lösning kan anpassas för att stödja era behov.

Vi vägleder er sedan genom ett noggrant utformat implementerings- och utbildningsprogram, som bygger på många års samlad kunskap om branschen och erfarenhet av projektledning. Våra medarbetare är erfarna specialister av uthyrningssystem, så ni garanterat kan nå bästa möjliga avkastning på er investering.

Vi har trevliga och välutbildade tjejer och killar i vår kundtjänst som finns där kontinuerligt som stöd när ni sedan använder MCS-rm.