Visma + MAWINGU Inventera

Ett bra verktyg när du inventerar gör livet enklare. Använd dator eller mobil.

Fungerar tillsammans med

  • Visma Administration

Kategori

  • Lagerhantering

MAWINGU Inventera

MAWINGU Inventera visar med olika färger vad som har inventerats och stämde, vad som diffar och vad som borde varit inventerat. På så sätt får du lätt koll på om någon lagerhylla missats, om någon artikel misstagits för en annan och kan rätta till det direkt istället för att upptäcka det flera veckor senare. Med en laptop och en USB-ansluten streckkodsläsare för några hundralappar går det fort att inventera. Det behövs inte någon blixtsnabb PC utan de flesta datorer som går att surfa med kan användas.

Det brukar vara lätt att skaka fram ett flertal bärbara datorer och ju fler ni är desto fortare går det. Det finns även en app för Android som kan användas på vissa handdatorer med inbyggd streckkodsläsare och på mobiltelefoner med kamera. När du läst in inventeringsunderlaget ligger allt som behövs lokalt och det behövs ingen nätverksuppkoppling så du kan inventera i de mest avlägsna delarna av lagret utan att oroa dig för dålig uppkoppling.

Arbetar du med serienummer, batchnummer eller bäst före? Då kan du inte använda den vanliga inventeringen i Visma Administration eftersom den inte har stöd för detta. Inventera Pro ser till att ditt lager stämmer även när du arbetar med serienummer, batchnummer och bäst före. Använder du en streckkodsläsare som kan läsa avancerade streckkoder och dina artiklar är märkta med sådana streckkoder läser Inventera in denna extra information helt automatiskt.