Visma + Lime CRM

Användarvänligt CRM-system med oändliga möjligheter!

Fungerar tillsammans med

  • Visma Administration

Kategori

  • CRM/Säljstöd

Lime CRM

Lime CRM är ett användarvänligt CRM-system med oändliga möjligheter där bara fantasin sätter gränser.  Givetvis har Lime CRM en enkel och smart koppling till Visma Administration (utvecklad tillsammans med vår partner Syncify).

 

Fyra stora fördelar med Lime CRM:

1. Användarvänligt! Användarna i Lime CRM brukar säga att Lime CRM känns intuitivt och lätt att använda. Det är A och O för att systemet ska bli använt och därmed användbart.
2. Anpassningsbart som tusan! Lime CRM är alltid anpassat efter din verksamhet, det gör att du får precis det du behöver och inte en massa andra onödigheter.
3. Färdigpaketerade branschlösningar! Med över 25 år bagaget har vi lärt oss en hel del om många branscher, därför har vi byggt ihop färdigpaketerade lösningar. Saknar du en bransch? Vi har förmodligen gjort en sådan lösning också – utmana oss!
4. Världens bästa support! Vi lovar att vi håller dig i handen hela din CRM-resa, från start och resten av ditt yrkesverksamma liv. Behöver du hjälp ut med vägen? Då är vår support aldrig med än ett samtal bort. Om vi får skryta lite så skulle 98,4% av våra kunder rekommendera vår support, det är vi grymt stolta över.
 

Psst...! Vi har fler schyssta lösningar för dig som använder andra produkter från Visma. T ex Visma Business, Visma NET och economic. Kontakta oss gärna om du vill veta mer!

Kom igång

Kontakta oss på följande uppgifter: 046-270 48 00 [email protected]