Visma + Kassanova Affärssystem

Modernt, flexibelt och användarvänligt affärssystem för fackhandeln

Fungerar tillsammans med

  • Visma Administration

Kategori

  • Kassasystem

Kontakt

Support

Kassanova Affärssystem för fackhandeln

Kassanova Affärssystem - ett modernt och användarvänligt affärssystem
Effektivisera och få kontroll över er verksamhet!
Kassanova är ett kompetent affärssystem anpassat för fackhandelns behov. Med smarta funktioner får ni möjlighet att effektivisera verksamheten. Affärssystemet erbjuder funktioner som genererar både kundnytta och affärsnytta.

Med Kassanova får man bl.a. certifierad och användarvänlig kassahantering, betalkortslösningar, smidig offert- och orderhantering, effektiv fakturahantering, kopplingar till handdatorer med inbyggd streckkodsläsare, artikelinläsning, lagerhantering med automatiska inköpsförslag, hantering av restbeställningar, utskrift av hyllkantsetiketter, statistik och en hel del andra smarta funktioner.
Vi på Kassanova Affärssystem har 30-års erfarenhet av butiksdatasystem. Vi utvecklar, säljer och supportar själva Kassanova Affärsystem och har inga mellanhänder. 

Söker ni efter ett nytt affärssystem till er butiksverksamhet? Kontakta oss så berättar vi mer om fördelarna med Kassanova, kontakta oss. www.kassanova.se eller på 040 - 671 21 40.

Branscher
Kassanova Affärssystem passar till olika branscher och eftersom systemet är moduluppbyggt kan det enkelt anpassa det för många olika branscher inom fackhandeln. Exempel på branscher där man hittar Kassanova är:
Bygg & Järnhandel / Färg, golv & kakel / IT & Elektronikhandel / Hobbybutiker / Kläder, sport & golf / Bok & Pappershandel / Katalog & postorderföretag

Kom igång

Support
Vår support hjälper dig så fort något inte fungerar. Du kan alltid känna dig trygg och säker. Vi vet efter flera års erfarenhet att supporten är oerhört viktig för att skapa en god relation med våra kunder. Vår supportavdelning har en gedigen kunskap och ansvarar för att allt fungerar i ditt system. Supporten tar hand om alla frågor och problem som kan uppstå. Det mesta av supporten sköter vi idag på distans. Med dagens teknik kan vi koppla oss och se din skärm för enklare supporthantering.

 
Utbildning
För att lära sig systemen ordentligt och jobba effektivare krävs utbildning. Vi på Sindas erbjuder dig anpassade utbildningar som visar hur du använder systemen till just din verksamhet. Du får lära dig hur rutiner och processer fungerar och hur du arbetar smartare för att öka lönsamheten. Det är inga konstigheter, vi lovar. Hör av dig om du är intresserad.

 
Hårdvara
Nästan alla kunder som köper Kassanova köper också hårdvara från oss. Vi säljer servrar, datorer, skärmar, handdatorer, handskannrar, kassalådor och kvittoskrivare.

 
Systemutveckling och systemintegration
Vi har flera års erfarenhet av systemutveckling och systemintegrationer. Vi gör kundanpassade lösningar åt olika företag. Vår systemutveckling innehåller självklart både projektledning och programmering. Vi fördjupar oss i kundens arbetsområden och levererar kraftfulla system som effektiviserar arbetet och ökar lönsamheten. Hör av dig till oss om du vill ha ett anpassat system till din verksamhet.