Visma + JLM Logistics™

Koppla samman Visma Administration med Unifaun/Pacsoft

Fungerar tillsammans med

  • Visma Administration

Kategori

  • E-handel/Webbshop
  • Fraktsystem/Logistik
  • Lagerhantering

Transport administration i världsklass

JLM Logistics TMS™ bygger på våran tidigare välbeprövade integration

 Unifaun Orderkoppling.

Enkelt att komma igång, enkel att använda och svår att klara sig utan!

 

Med JLM Logistics™ kan du enkelt integrera Visma Administration med Unifaun Online eller Pacsoft Online.

JLM Logistics™ är speciellt framtagen för att alla skall kunna skapa nödvändiga transportdokument och etiketter för valfri transportör med ett mycket enkelt gränssnitt som vi kallar ”One Click Solution”. JLM Logistics stöder alla transportörer som förekommer i Europa. För de transportörer som är anslutna via EDI bokas transporten automatiskt och transportören kommer till er och hämtar upp era transporter utan att behöva kontakta dem. För övriga transportörer som inte är anslutna skapas nödvändiga frakthandlingar och etiketter till era kollin och en manuell bokning av upphämtning nödvändig. JLM Logistics™ har även stöd för mottagar frakt, för er som har kunder/mottagare med egna fraktavtal, integrationen känner av detta automatiskt när ni skall skriva ut en frakt och ser till att aktuell frakt blir debiterat på mottagarens konto istället för ert och ja, vi stödjer obegränsat antal fraktavtal som era mottagare har.

Vissa transportörer erbjuder numera även utökad funktionalitet såsom t.ex ETA (estimated time to deliver) och prisförslag vilket vi självklart stödjer i JLM Logistics™

JLM Logistics™ Hämtar all nödvändig information ifrån visma Administration såsom

  • Kund
  • Order/faktura nummer
  • Leveranssätt
  • Vikt
  • Direktutskrift, lagrad utskrift och batch
  • Automatisk återrapportering av kollinummer till order/faktura

Syftet är att kunna återanvända information om mottagare, ordernummer/ fakturanummer, tjänst etc. och som är styrande för en utskrift.

Risken för fel minimeras eftersom den information som behövs för utskrift endast behöver anges i samband med att order eller faktura skapas i Visma Administration. Detta ger också ett smidigt och effektivt arbetsflöde som förenklar er dagliga hantering av transporter.

Kom igång

Gör så här

1. Beställ JLM Logistics via telefon eller e-mail
2.Teckna avtal med UNIFAUN / PACSOFT (om ni inte har något avtal kan vi hantera det)
3.Ta fram era avtal med befintliga transportörer (Har ni inga, måste ni ha minst ett avtal för att komma igång
4. Bestäm vilken eller vilka skrivare ni kommer använda (Behöver ni en ny etikettskrivare kan vi offerera en lämplig modell till er beroende på volym)
5. Vilka användare skall använda denna (Vi stödjer obegränsat antal anv men licensen i Visma begränsar samtidig användning)
6. Boka in en tid för installation, konfiguration och utbildning