Visma + Intelliplan by Sharespine

Ledande integration mellan Intelliplan & Visma. Standardiserad. Beprövad.

Fungerar tillsammans med

  • Visma Administration

Kategori

  • Bemanning

Intelliplan & Visma Administration

Integrationen mellan Intelliplan & Sharespine hjälper bemanningsföretaget att spara tid, reducerar manuella operationer och därmed öka affärsnyttan. Genom integrationen så skickas underlaget för timmarna löpande från Intelliplan till Visma Administration. Du sparar inte bara tid, utan ökar även kvalitet på den data som ska överföras.

Information om Intelliplan
Vi hjälper dig att lyckas, genom att skapa flow i ditt arbete. Genom en kombination av kunskap, innovation och en kärlek för bemanning har vi skapat ett affärssystem som håller ditt företag på rätt spår. Intelliplan är ett affärssystem för bemanningsföretag. Tar din administration tid från dina affärer? Gör som över 200 andra bemanningsföretag redan gjort – bli intelliplanare. Vi hjälper dig att lyckas med säljet, uthyrningen, rekryteringen och ekonomin.
https://intelliplan.se/

Kom igång

Om Sharespine AB

Kalla oss experter eller teknikälskande integrationsnördar. Vi är ett gäng djupt kunniga tekniker med gedigen erfarenhet som snöat in på att koppla ihop olika system så att de pratar samma språk. Oss vänder du dig till när du vill automatisera tidsödande processer och synka din digitala eller fysiska butik med affärssystem och marknadsplatser. Vi har hjälpt tusentals e-handlare att skala upp sin verksamhet sedan 2003. Vi jobbar med de flesta Svenska e-handelssystemen och alla de stora internationella.

Sharespine är idag en av Sveriges ledande leverantör av integrationer för e-handel och finns med kontor i Göteborg, Uddevalla och Malmö.
https://www.sharespine.com/