Visma + Fyndiq by Sharespine

Ledande integration för Fyndiq & Visma. Beprövad. Skalbar. Standardiserad

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration

Kategori

  • Betallösningar för e-handel
  • Marknadsplatser

Fyndiq - Visma ekonomisystem

Sharespine erbjuder en marknadsledande och konfigurerbar programvara för att integrera Fyndiq med Visma eEkonomi / eAccounting, Visma Administration eller Visma.net. Genom att förenkla eller eliminera arbetsmoment i den dagliga hanteringen av din försäljning på marknadsplatser som överföring av order, kunddata, lager och avstämning av din försäljning på marknadsplatsen, sparar du inte bara tid, utan ökar även kvalitet på den data som ska överföras.

Vår helhetslösning  Sharespine Marketplace Integration inkluderar även tjänsten Pay som gör det möjligt att matcha betalningsunderlag från Fyndiq mot rätt konton i Visma – automatiskt. Det går även att hämta ut bokföringsrapporter på alla transaktioner vilket gör det enklare att leva upp till myndigheternas krav på god dokumentation och därmed spara in på redovisningskostnader.

Genom att välja Sharespine som din Partner för dina integrationer så löser du inte bara ett problem utan flera och allt från samma leverantör.

Läs mer om Fyndiq på deras hemsida
https://fyndiq.se/handlare/

Läs mer om Sharespine Marketplaces
https://www.sharespine.com/vara-tjanster/sharespine-marketplace-integrations/

Läs mer om Sharespine Pay
https://www.sharespine.com/vara-tjanster/sharespine-pay/

Kom igång

Om Sharespine AB

Kalla oss experter eller teknikälskande integrationsnördar. Vi är ett gäng djupt kunniga tekniker med gedigen erfarenhet som snöat in på att koppla ihop olika system så att de pratar samma språk. Oss vänder du dig till när du vill automatisera tidsödande processer och synka din digitala eller fysiska butik med affärssystem och marknadsplatser. Vi har hjälpt tusentals e-handlare att skala upp sin verksamhet sedan 2003.
Vi jobbar med de flesta Svenska e-handelssystemen och alla de stora internationella som bl.a WooCommerce, Shopify, Magento och Prestashop


Kontakta oss för att hitta rätt integrationslösning ->.
https://www.sharespine.com/kontakta-oss/sharespine-vertikaler/?utm_source=sales

Sharespine är idag en av Sveriges ledande leverantör av integrationer för e-handel och finns med kontor i Göteborg, Uddevalla och Malmö.
https://www.sharespine.com/