Visma + Flex HRM

Webbaserat personalsystem som täcker hela flödet direkt in i Visma Lön!

Fungerar tillsammans med

  • Visma Lön 300/600

Kategori

  • Bemanning
  • Kvittohantering
  • Tid/Projekt

Support

Flex HRM

En sömlös upplevelse! Flex HRM är en av få lösningar på marknaden som samlar hela företagets personaladministration på ett och samma ställe. Bemanning av arbetspass, tidrapporter, reseräkningar, HR-stöd och lön i en enda sömlös helhetslösning. Du jobbar med ett inlogg, ett gränssnitt och en användarsupport. Med all information i en enda databas får du en perfekt överblick och ett sömlöst dataflöde – helt utan dubbelarbete och krångliga överföringar.

Tidrapporter och reseräkningar kan i några få knapptryck exporteras till Visma Lön för löneutbetalning.

Flex HRM är uppbyggt i moduler som kan användas var för sig eller som en fullständig lösning:

Bemanning
Flex HRM Plan är ett kraftfullt och lättanvänt bemanningssystem. Du kan enkelt lägga scheman för medarbetarna och planera bemanningen för olika avdelningar eller tjänster. Använd appen för att skicka passförfrågningar till tillgänglig personal när ett pass är underbemannat. Eller använd den smarta autobemanningen och låt systemet själv tillsätta anställda som uppfyller rätt kriterier.

Tidrapportering
Vi tycker att tidrapportering ska gå snabbt och vara enkelt! Rapportera tid, projektredovisa, hantera frånvaroansökningar, övertid, flextid, OB, deltidsfrånvaro mm. Tack vare att systemet är helt webbaserat kan du tidrapportera oavsett var du befinner dig, från vilken enhet du vill. Flex HRM Time förenklar och effektiviserar företagets tidredovisning, så att du och dina medarbetare kan lägga er tid på annat.

Reseräkning
Registrera reseräkningar, utlägg och körjournal, hantera kontokortsköp m.m. Med Flex HRM Travel får du full koll på alla moment i din resa, med minimalt manuellt arbete! Fota dina kvitton med mobilen och lägg in dem i reseräkningen med en enkel knapptryckning. Låt programmet spela in din bilresa, så att du slipper att hålla reda på körsträcka och stopp längs vägen. Enklare än såhär kan det knappast bli!

Lönesystem
Flex HRM Payroll har allt ditt företag behöver för en effektiv löneadministration. Med ett användarvänligt och lättarbetat gränssnitt som alltid är tillgängligt via webben automatiserar vårt lönesystem det mesta av lönehanteringen och gör dig trygg i att de anställda får rätt lön.

HR-system
Medarbetarna är det värdefullaste du har. De driver företagets framgång. Med HRM Employee får du ett förstklassigt HR-system som hjälper dig att förvalta och utveckla din personal. Koll på kompetenser och stöd vid lönerevision, medarbetarsamtal, onboarding/offboarding m.m. Digital signering av dokument via Verified spar både tid och miljö!

Kontoret på fickan
Registrera din tidrapport och reseräkning medan du är på språng! Gör vardagen enklare för både medarbetare och chefer med mobilappen Flex HRM Mobile.

Perfekt överblick
Med all data kring personalen och företaget i en enda databas finns fantastiska möjligheter till analys och överblick. Med vår dashboard får du en visuell ögonblicksbild av viktiga nyckeltal och med rapportgeneratorn tar du ut skräddarsydda rapporter helt efter företagets behov.

Våra integrationer

Flex HRM går att koppla ihop med ett flertal olika försystem och eftersystem, exempelvis program för lön, bokföring och fakturering. Förutom skräddarsydda kopplingar har vi ett öppet API som gör det enkelt att integrera Flex HRM med i princip vilket annat system som helst.

Kom igång

Är du intresserad av att höra vad Flex kan göra för ditt företag? Våra erfarna experter delar gärna med sig av sin kunskap. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

E-post: [email protected]

Telefon: 019-10 39 15

Vi erbjuder även kostnadsfria webbinarier där vi berättar om hur du kan effektivisera din personaladministration med vårt webbaserade personalsystem, Flex HRM. Läs mer på vår hemsida.