Visma + FileMaker av Mallverkstan

Integrerar din skräddarsydda FileMaker-tillämpning med Visma

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • CRM/Säljstöd
  • Faktura-påminnelser-inkasso
  • Kundunik utveckling

Integration med FileMaker Pro

Det bästa av två världar
Integrerar din skräddarsydda FileMaker-tillämpning med alla möjligheter i Visma. Du arbetar med kunder, kontakter, artiklar och ordrar tillsammans med ditt team i din FileMaker-tillämpning. Fakturor, kunder och artiklar överförs automatiskt till Visma från FileMaker och du använder alla funktioner i Visma för fakturering, reskontra, betalning och bokföring.

Det går att föra över en faktura i taget från FileMaker till Visma, eller flera fakturor på en gång. Alla kunder och artiklar som används på fakturorna som förs över uppdateras eller skapas i Visma. Du behöver alltid endast arbeta med FileMaker för att hålla dina uppgifter uppdaterade i båda systemen.

Kom igång

Det här är en byggsten i FileMaker som du kopierar och använder i din befintliga FileMaker-tillämpning. Du behöver FileMaker version 16 eller senare och grundläggande kunskaper om script och JSON-funktioner i FileMaker. 

Integrationen kan utföras med FileMaker Pro, FileMaker Go för iPhone/iPad, WebDirect eller schemalagt på FileMaker Server.

Integrationen anpassas beroende på lösning och kan göras av dig, men vi hjälper dig gärna.