Visma + eValent SaleSync

Välutvecklad app för komplett integration av Visma Administration med Magento 2

Fungerar tillsammans med

  • Visma Administration

Kategori

  • E-handel/Webbshop

Magento 2

Vi har byggt integrationslösningar för Visma Administration åt flera hundra företag i över 15 år. Vi är specialister på att bygga webbshopar på e-handelsplattformen Magento 2.

Med vår integrationsmotor eValent SaleSync specialiserar vi oss på integrationer med Magento 2. Det gör att vi kan vara noggranna med alla detaljer, så att integrationen verkligen fungerar så smidigt som du förväntar dig. Och det är då du verkligen kan skörda frukten av din e-handelssatsning – effektivare hantering och bättre information till kunderna leder till ökad försäljning! 

Komplett integration
Med eValent SaleSync kan du utnyttja all den information du har i Visma Administration för att uppdatera din Magento-webbshop – produkter, priser och kunduppgifter överförs smidigt till webbshopen. Kunderna kan beställa till sina avtalade priser. Order som läggs i Magento överförs till Visma, och kopplas där till ny eller befintlig kund. Sedan är det bara att fakturera enligt din vanliga rutin.

Öka din försäljning med Magento
eValent har valt att arbeta med Magento 2, den snabbast växande e-handelsplattformen för professionella webbutiker i Sverige. Vi använder vår erfarenhet för att hjälpa företag till ökad försäljning genom att använda Magentos rika funktionalitet och bygga på med anpassningar enligt dina önskemål. Vi kopplar också din webbshop till olika betallösningar, såsom Klarna Checkout, Paypal, DIBS, med flera.


Kontakta eValent Group AB
Besöksadress: Gustav Adolfs Torg 4, Malmö
Telefon: 0707-138717
E-post: [email protected]