Visma + E-revisor.se

Upprätta bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration enligt K2 eller K3.

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • Analys-rapporter-budget
  • Digital signering
  • Årsredovisning

Support

Bokslut, årsredovisning och deklaration

Upprätta bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration samt även årsstämmoprotokoll enkelt på E-revisor.se. Både K2- och K3-regelverken. Vi är unika med att kunna erbjuda alla dessa delar och erbjuder förutom traditionell utskrift även digital hantering i hela flödet från signering av originalårsredovisningen (med Visma Addo) till inlämningen av den digitala kopian till Bolagsverket.

Har du ett aktiebolag eller ekonomisk förening och tänkte göra bokslut, årsredovisningen och inkomstdeklaration? I så fall har du kommit helt rätt. Du slipper krångla med en besvärlig mall i Excel eller Word och kan vara säker på att Bolagsverket och Skatteverket godkänner din årsredovisning och inkomstdeklaration.

Vår tjänst, som är skapad av erfarna auktoriserade revisorer, leder dig på ett enkelt och säkert sätt genom hela processen. Du kan vara säker på att dokumenten du får ut innehåller allt som behövs för att bli godkänd av Bolagsverket och Skatteverket. Prova utan kostnad! Naturligtvis får du pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

En enkel integration med Visma eEkonomi gör att du, efter godkänd integration, snabbt läser in kontosaldon från din bokföring och när du är klar med bokslutet överför bokföringsordern från e-revisor.se tillbaka till Visma eEkonomi.