Visma + Dinumero Fakturaskanning

Dinumero förenklar hanteringen av fakturor genom tolkning och attest

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration

Kategori

  • Attest
  • Scanning av leverantörsfaktura

Fakturaskanning för Visma Administration

Dinumero är en tjänst för hantering av leverantörsfakturor med attestflöde tillgängligt över internet. Webtjänsten är anpassad för att fungera på alla plattformar som mobil, surfplatta eller en vanlig dator. Detta gör den åtkomlig när du vill och varifrån du vill.

Integration med Visma Administration
Tjänsten är fullt integrerad med Visma Administration vilket innebär att du snabbt är igång då vi gör import av ert befintliga data. Detta inkluderar era import av leverantörsregister, kontoplan, kostnadsställe, projekt och valutaregister. För att integrationen skall fungera krävs tillägget Visma Integration som säljs direkt av Visma på ert befintliga supportavtal.

Efter attest exporteras fakturan till Visma Administration och kan därefter betalas och journalföras som vanligt. Också fakturabilden kan skickas med om man så vill. Om det är en ny leverantör så skapas naturligtvis den också och läggs in i Vismas leverantörsregister, så man behöver bara lägga upp den i Dinumero och undviker dubbelarbete.

Dinumero har ett väl utbyggt stöd för redovisningsbyråer med smarta funktioner för flerföretagshantering. Då systemet inte kräver någon installation kan slutkund, om de så önskar, sköta delar av processen själva, antingen endast scanning eller både scanning och ankomstregistrering.

Kom igång

Vill du veta mer?

På vår hemsida www.dinumero.se hittar du mer information om systemet. Om du vill gå vidare med en beställning eller demo är du välkommen att höra av dig via vårt kontaktformulär eller maila på [email protected]