Visma + dinafastigheter - Fastighet & IT Kompetens

Direktöverföring mellan dinafastigheter och Visma administration

Fungerar tillsammans med

  • Visma Administration

Kategori

  • Fastighetssystem

Integration Fastighetssystem

Fastighetssystemet dinafastigheter har en direktintegration till ekonomisystemet Visma Administration.

Vid avisering och inbetalningar i dinafastigheter skapas en journal samt reskontraunderlag för överföring till Visma Administration. Kunden kan välja att föra över direkt eller ackumulera data och föra över vid senare tillfälle. Det går även att välja vilken period som ska föras över. Möjligheterna är många för att passa respektive kunds önskemål.

Integrationen innebär att bokföringsunderlag förs över till huvudboken i Visma Administration med ett knapptryck. Tjänsten Visma integration är en tilläggsmodul till dinafastigheter. För att komma igång med direktintegrationen till Visma lägger man till tjänsten Visma integration och får en ny licensnyckel till systemet.

Kom igång

Tjänsten Visma integration är en tilläggsmodul till dinafastigheter. För att komma igång med direktintegrationen till Visma lägger man till tjänsten Visma integration och får en ny licensnyckel till systemet. Kontona i dinafastigheter och Visma matchas och sedan kan man börja med att föra över bokföringsunderlag direkt mellan systemen.