Visma + Dialect Skövde

Bygg ihop dina system och modernisera dina arbetsflöden

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration

Kategori

  • Kundunik utveckling

Dialect

De flesta moderna affärssystem som finns på marknaden idag har riktigt bra möjligheter att interagera med andra kringsystem som tex tidrapportering, lönehantering, produktionsstyrning och diverse andra system som behövs för driften av företaget.

Även om ett modernt affärssystem innehåller mycket av ovanstående funktioner, kan det finnas anledning till att vissa funktioner hålls separerade från affärssystemet.

Det blir allt vanligare med öppna gränssnitt mellan system där en integrationspartner kan bygga smarta lösningar, automatisera och effektivisera arbetsflöden och processer.

Här finns det mycket tid och resurser att spara för företag som vill få en säkrare hantering av data, med färre felkällor och där personalen istället för monotona stansningsuppgifter kan ägna sig åt analyser och andra värdeskapande uppgifter.

Vi på Dialect i Skövde har lång erfarenhet av att bygga affärssystem och integrationer mellan affärssystem. Vi är snabba och enkla att ha att göra med och vi håller vad vi lovar, i tätt samarbete med våra kunder.