Visma + Denthub

Ett komplett affärssystem för dentallaboratorium, inkl orderhantering, fakturering, lagerhantering, etc.

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • Avtalsfakturering
  • Övrigt

Denthub för tandtekniker

Använd Denthubs digitala verktyg för att kommunicera med dina kunder och hålla koll på produktionen inom labbet. Du kommer spara tid, bli mer effektiv, få bättre koll, minska omgörningar och få nöjdare kunder!

Digital ordersedel

Med Denthubs färdiga digitala ordersedel slipper du alla handskrivna ordersedlar. Vår ordersedel är framtagen tillsammans med tandläkare och är det smidigaste som finns på marknaden! Självklart finns lathundar och guider som gör jobbet enkelt för dina kunder att komma igång.

Arbetsflöden

Få kolla på dina arbetsflöden, identifiera tidstjuvar och effektivisera arbetsfördelningen inom teamet. Se tydligt var i processen en beställning befinner sig, t ex CAD/CAM, porslin, protes, metall, etc. Du kan enkelt hålla koll på allt som ska in och ut från labbet.

Fakturering

Skicka fakturor till dina alla kunder med bara några knapptryckningar! Förenkla samlingsfaktureringen med smidiga funktioner för debet och kreditfakturering. Du kan själv välja hur fakturorna ska skickas till kunderna: via e-post, utskrift eller e-faktura.

Lagerhantering

Hantera alla inköp och material i en central lista. Med en smidig lösning för batch-nummer och materialåtgång får du 100% kontroll över lagret och produktionen!

Din egen webbshop

Se till att driva kundtrafik till eran hemsida genom att använda Denthubs färdiga moduler för beställningssystem och registrering av användare på hemsida. Du kan anpassa den med egen logotyp, färg och look & feel.

Integrationer

Med VISMA-integrationen kan du synka alla dina fakturor i realtid. Vi jobbar även med att integrera in alla olika 3D-scannersystem, ekonomisystem etc. Kontakta oss för senaste informationen om integrationer!

Statistik och insikter

Styr verksamheten baserat på data! Tydliga och bra dashboards ger dig bra insikter och hur verksamheter går. Du kan själv skapa egna vyer och grafer genom drag & drop och för att optimera verksamheten.

Kom igång

Man bokar upp demo eller möte direkt på vår hemsida. Därefter får vi till ett avtal och sedan sätter vi lösningen åt kunden.