Visma + DBT Capital

Vi backar växande aktiebolag med tillväxtlån från 3-35 mSEK

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • Finansiering/Factoring

DBT Capital

Vi ger dig inte bara ett lån - vi backar dig.

  • Långsiktig företagsfinansiering på 3-35 miljoner SEK
  • Digital process, 5x snabbare än banken
  • Ansök idag och få besked inom en vecka

Vi på DBT Capital hjälper bolag  att växa. Våra kunder är passionerade entreprenörer som driver allt från scale-ups till mogna företag. De backas upp av vårt team av erfarna företagsledare och entreprenörer som vet vilka utmaningar det innebär att driva och finansiera företag.

Smidig ansökningsprocess med Visma

Tack vare vår integration med Visma, kan du som kund enkelt dela din aktuella bokföringsdata med oss. Efter det kan våra handläggare ge dig ett aktuellt lånebeslut som är anpassat för just din verksamhet.

Vi finansierar bra idéer

Växande bolag behöver kapital för att kunna investera, innovera och säkra sitt försprång gentemot konkurrenterna. Behovet av kapital är ofta både långsiktigt och kortsiktigt. Den långsiktiga finansieringen säkerställer att bolaget kan utveckla ny teknik, förbättra sitt erbjudande och produkter eller för att kunna expandera till fler marknader. Kortsiktig företagsfinansiering gör det möjligt att hantera likviditetsutmaningar vid ökad efterfrågan eller för att snabbt agera på nya möjligheter.

Flexibel företagsfinansiering

Med lånefinansiering från DBT Capital får du tillväxtkapital utan att behöva späda ut ditt ägande. Vi tror på transparens och enkelhet och erbjuder en smidig låneprocess, snabb återkoppling, tydlig prissättning samt stöd av vårt kunniga team.

Kom igång

Läs mer om våra finansieringsalternativ eller hör av dig så hittar vi en lösning för just ditt företag.