Visma + Cerve

Tar Foodservice-leverantörer online friktionsfritt, effektivt och skalbart.

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration

Kategori

  • Arbetsorder
  • E-handel/Webbshop

Order-Automatisering för Matleverantörer

Cerve tillhandahåller Foodservice-leverantörer med den bästa online beställningsupplevelsen tillgänglig så att era kunder kan effektivisera och optimera deras inköpsprocesser med er omedelbart.


Vi är en Fullservice-lösning som tar hand om allt för att boosta er online-försäljning och slutligen automatisera er orderhantering. Som en del i vår tjänst åtar vi oss att:

Research, Design och Utveckling – Löpande förbättra upplevelsen för att försäkra högre konverteringar och slutligen, boosta er försäljning. 

Content-framtagning – Löpande förbättra produktbenämning, kategorisering, bilder, ingredienser, allergier och näringsinnehåll för att försäkra god upplevelse för era kunder. 

Teknisk Support – Ta hand om alla tekniska besvär som leverantören och kunden springer på i samband med plattformen, dag in och dag ut. 


Vår applikation är fullt integrerad med Visma eEkonomi för att skapa en friktionsfri kommunikation mellan ert affärssystem och era kunder online. Cerve synkar produkter, kunder och order-data så ofta som möjligt. För varje justering som görs i Visma uppdaterar Cerve informationen omedelbart och, när nödvändigt, notifierar kunden om orderuppdateringar.


Intresserad av att veta mer om hur Cerve fungerar?
Klicka på Kontakta oss ovan så berättar vi mer!

              

Kom igång

Ta din distribution online med en fullt integrerad mobil lösning och automatisera din orderhantering utan att lyfta ett finger. 

Att komma igång är gratis, omedelbart och kräver inget åtagande.