Visma + CDON Settlement by Sharespine

Konfigurerbara integrationspaket för CDON Settlement & Visma

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration

Kategori

  • Betallösningar för e-handel
  • Marknadsplatser

CDON Settlement & Visma

Sharespine - Konfigurerbara integrationspaket för CDON Settlement & Visma

Sharespine Pay (CDON Settlement) är för e-handlare som tar betalt via CDON och vill automatisera bokföringen av CDON utbetalningar. Tjänsten är en del av Sharespines olika paketlösningar för handlare som använder Visma som sitt ekonomisystem.

Sharespine är en marknadsledande och konfigurerbar plattform för att koppla ihop Visma med e-handel från t.ex WooCommerce, marknadsplatser, transportbokning via Unifaun samt bokföring av olika betalningar från t.ex Klarna, Paypal, Stripe samt CDON mm.

Med en integration från Sharespine så kommer du snabbt märka att den manuella arbetsbördan minskar och att olika processer som du sköter på egen hand blir helt automatiserade. Du som handlare kan få en samlad överblick på dina flöden som order, produkt, orderstatus, pris och lager vilket minimerar risken för felaktigheter - samtidigt som du får bättre kontroll på dina siffror.


De viktigaste fördelarna med Sharespines integrationsplattform

  • Ledande leverantör av Integrationer med Nordisk Fokus
  • Ingår flera integrationer i samma paket & plattform
  • Med flera integrationer kan du automatisera många processer
  • Tillgång till dedikerad support och möjlighet för en egen kontaktperson

Läs mer om vad som ingår i våra paket >>

                  

Kom igång

Om Sharespine AB

Kalla oss experter eller teknikälskande integrationsnördar. Vi är ett gäng djupt kunniga tekniker med gedigen erfarenhet som snöat in på att koppla ihop olika system så att de pratar samma språk. Oss vänder du dig till när du vill automatisera tidsödande processer och synka din digitala eller fysiska butik med affärssystem och marknadsplatser.

Vi jobbar med de flesta Svenska e-handelssystemen och alla de stora internationella som bl.a WooCommerce, Shopify, Magento och Prestashop

Sharespine är idag en av Sveriges ledande leverantör av integrationer för e-handel och finns med kontor i Göteborg, Uddevalla och Malmö.
www.sharespine.com