Visma + CDON by Sharespine

Ledande integration för CDON & Visma. Beprövad. Skalbar. Standardiserad

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration

Kategori

  • Betallösningar för e-handel
  • Marknadsplatser

CDON - och Visma ekonomisystem

Sharespine erbjuder en marknadsledande och konfigurerbar programvara för att integrera CDON med Visma eEkonomi / eAccounting, Visma Administration eller Visma.net. Genom att förenkla eller eliminera arbetsmoment i den dagliga hanteringen av din försäljning på marknadsplatser som överföring av order, kunddata, lager och avstämning av din försäljning på marknadsplatsen, sparar du inte bara tid, utan ökar även kvalitet på den data som ska överföras.

Vår helhetslösning  Sharespine Marketplace Integration inkluderar även tjänsten Pay som gör det möjligt att matcha betalningsunderlag från CDON mot rätt konton i Visma – automatiskt. Det går även att hämta ut bokföringsrapporter på alla transaktioner vilket gör det enklare att leva upp till myndigheternas krav på god dokumentation och därmed spara in på redovisningskostnader.

Genom att välja Sharespine som din Partner för dina integrationer så löser du inte bara ett problem utan flera och allt från samma leverantör.

                     

Kom igång

Om Sharespine AB
Kalla oss experter eller teknikälskande integrationsnördar. Vi är ett gäng djupt kunniga tekniker med gedigen erfarenhet som snöat in på att koppla ihop olika system så att de pratar samma språk. Oss vänder du dig till när du vill automatisera tidsödande processer och synka din digitala eller fysiska butik med affärssystem och marknadsplatser. Vi har hjälpt tusentals e-handlare att skala upp sin verksamhet sedan 2003.  Vi jobbar med de flesta Svenska e-handelssystemen och alla de stora internationella som bl.a WooCommerce, Shopify, Magento och Prestashop

Sharespine är idag en av Sveriges ledande leverantör av integrationer för e-handel och finns med kontor i Göteborg, Uddevalla och Malmö.