Visma + CargoIT

Förenklade och moderna arbetsprocesser för stärkt verksamhet och konkurrenskraft

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration

Kategori

  • Fraktsystem/Logistik
  • Lagerhantering

Din IT partner inom Logistik & Transport

CargoIT är en av Sveriges ledande leverantörer av IT-system inom logistik.

CargoIT har sedan en längre tid varit välintegrerade med Vismas olika ekonomisystem vilket skapar möjlighet för kund att stärka sin verksamhet.

Med över 30-års erfarenhet av marknaden har CargoIT erhållit en djup förståelse för logistiska flöden och helhetslösningar. Med den nya plattformen CIS – Cargo Information System kan webbaserade system för Tullhantering, Spedition, Transport och Lager/3PL erbjudas.

Integrationen mellan CIS och Vismas ekonomisystem förenklar och effektiviserar arbetsprocesser samt bidrar till säkrare och snabbare informationsflöden vilket är betydelsefullt i en bransch där det ständigt sker snabba förändringar.

Modulerna kan erbjudas separat eller som helhetslösningar med appar kompatibla till smartphones och surfplattor. Modulerna är byggda av CargoIT med senaste teknik för att framtidssäkra kundernas lösningar med åtkomst via molnet eller egen drift. Med CIS Integrator kan integrationer till/från externa system erbjudas för orderskapande, statushantering och informationsutbyte.

Kunden kan dels välja att fakturera i CIS eller att skicka ett fakturaunderlag till Visma för fakturering därigenom. I båda fallen uppdateras bokföring och kundreskontra. Tillbaka in i CIS kan leverantörskostnader och faktiska intäkter läsas in. Alternativt kan leverantörsfakturan hanteras direkt i CIS och därifrån uppdatera Visma’s leverantörsreskontra samt bokföring. Status på faktura/leverantörsfaktura presenteras på ett tydligt sätt CIS.

Integrationen mellan systemen innebär förenklade och moderna arbetsprocesser för stärkt verksamhet och konkurrenskraft.

                    

Kom igång

CargoIT erbjuder kundanpassade lösningar med snabb och enkel uppstart utan krångel!

CargoITs produkter är standardanpassade vilket möjliggör en snabb och enkel installationsprocess och eftersom produkterna består av olika moduler kan ert nya system skräddarsys utefter era behov för att passa er verksamhet.

Att komma igång med våra produkter är enkelt och du som kund behöver inte oroa dig för krångliga konfigurationer och installationer då detta genomförs av oss som din IT partner. Integrationen mot Visma Administration och Visma eEkonomi sker med automatik för kundreskontra, leverantörsreskontra och bokföring.

Kontakta oss på  08 - 594 806 30  eller [email protected] så hjälper vi er att hitta en lösning som passar just er! Ni hittar också mer information på www.cargoit.se