Visma + BokaMera AB

BokaMera AB har sedan 2013 ambitionen att göra hela Sverige bokningsbart

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration
  • Visma Lön 300/600

Kategori

  • Bokningssystem

BokaMera, ett webbbaserat bokningssystem

Företaget BokaMera AB startades 2011 med ambitionen att göra företag och entreprenörer över hela Sverige bokningsbara online via mobilen, webben och surfplattan. Detta ger oss nu 10 år av erfarenheter och en massa kunskap om hur ett bokningssystem ska och kan fungera.

  Vill du få en snabbvisning av Bokamera?  
SE WEBBINARIEFILMEN

Ända sedan starten är vår vision att ha en bokningsplattform som sätter användarna i fokus. Det ska vara enkelt att skapa en närvaro online och bygga relationer med sina kunder som får verksamheten att växa. Våra kunder ska kunna lägga mer fokus på sina kunder och sitt företag och mindre fokus på det administrativa arbetet.

Vi fokuserar på att göra bokningar bättre för alla, så företag kan fokusera på det dem är bäst på: skapa och sälja sina tjänster. Idag använder företag BokaMera för att hantera alla delar av verksamheten - ta emot och hantera bokningar, ta betalt direkt online, skicka påminnelser via SMS och epost, kommunicera med kunder via nyhetsbrev, synka mot passersystem och mycket mer.

Över 7000 företag i en unik mix av branscher använder idag våran plattform. Även om vi är stolta över vår framgång och tillväxt hittills, arbetar vi hårt för att nya användare ska ges möjlighet till att kunna expandera och få sina verksamheter att växa. Vi uppmanar alla till att experimentera, ta risker, och pusha sina gränser.

Under de nästkommande åren kommer sättet personer bokar tider på och integrera med företag att förändras fundamentalt. Vid bokning kommer kunder att förvänta sig individuella valmöjligheter, flertalet alternativ, olika betalningsmöjligheter, tidspåminnelser och detaljer om bokningen. Det är en otroligt spännande tid för denna industrin och vi är exalterade över att stå i centrum av det.

Kom igång

https://bokamera.zendesk.com/