Visma + Bizzdo

Analys av företagets ekonomi i realtid, presenterad i lättförståeliga grafer.

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • Analys-rapporter-budget

Företagets ekonomi i realtid

Ekonomisk information i realtid
Bizzdo ger dig tillgång till analyser av företagets ekonomi, uppdaterat i realtid på bizzdo.se. Vi kategoriserar dina intäkter och kostnader, och presenterar dina siffror i snygga, lättförståeliga grafer. Jämför enkelt månadens försäljning mot tidigare perioder, eller se hur olika kostnader har förändrats under året. Du som har Visma eEkonomi kan enkelt koppla ihop Bizzdo med ditt företag för automatisk tillgång till realtidsdata.

Sekretess
Datan som laddas upp via Visma eEkonomi till Bizzdo är till en början bara synlig för personer i bolagets styrelse. Ni väljer själva när och till vem ni vill dela datan, om det är till finansiärer, ledningsgruppen eller andra som du vill hålla uppdaterade.

Datan görs aldrig publik och ditt bolag äger självklart all realtidsdata som laddas upp från bolagets affärssystem. Du styr över vem som får tillgång till den och har när som helst möjlighet att ta bort behörighet till den.

Att använda Bizzdo innebär

Företagets ekonomi i realtid, i lättförståeliga grafer
Jämförelser på företagets ekonomiska nyckeltal
Prognoser över företagets förväntade utveckling
Du äger din data och den görs aldrig publik

Hur fungerar integrationen?

Bizzdo hämtar automatiskt din bokföringsdata varje månad och håller analyser och prognoser uppdaterade. Självklart kan du som användare även begära hämtning själv, för att få dagsfärsk analys inför ett viktigt möte.

    

Kom igång

Allt du behöver göra för att få företagets realtidsinformation på bizzdo.se är att logga in med BankID, klicka på Ladda upp realtidsdata i vänstermenyn och välj att koppla till ditt Visma bokföringssystem.
Följ sedan de enkla instruktionerna.