Visma + Apptech

Behöver ni integrera eEkonomi mot order, CMS eller andra system? Vi hjälper er!

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi

Kategori

  • Kundunik utveckling

Din partner för digital förändring

Apptech är en kombinerad teknikbyrå och programleverantör med projektåtaganden, support och drifttjänster. Vi drivs av teknik, design och innovation, med starkt fokus på problemlösning.

Våra tjänster bygger på 10 års erfarenhet och omfattar kompletta leveranser av lättanvända webblösningar och appar för att effektivisera din verksamhet och öka försäljningen.

Vi jobbar mycket med automatisering, CMS, integrationer, HR, ekonomisystem och B2B. Problemlösning och att göra våra kunders (och deras kunders) vardag enklare är det bästa vi vet!

Om oss
Vi är ett lyhört och nyfiket gäng på 20 personer, med bred kompetens inom UI, systemutveckling, projektledning och IT-drift. Apptech grundades 2012 med rötterna i webbutvecklingens tidiga 2000-tal. Idag är Apptech ett expansivt litet teknikbolag med kontor i Hudiksvall och Västerås.

Våra kunder är små och medelstora företag, från Malmö i söder till Boden i norr. Med stor variation av projekt bakom oss har vi god branscherfarenhet från bl.a industri och tillverkning, bemanning, bygg - och serviceföretag, konsultverksamheter, föreningsliv, media och IT.