Visma + AppSys Rent

Arbeta effektivt i Sveriges ledande affärssystem för uthyrning

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration

Kategori

  • Uthyrning

AppSys Rent - Uthyrningssystem

AppSys Rent är ett komplett uthyrningsprogram speciellt framtaget för företag inom uthyrningsindustrin. Programmet hjälper företag i uthyrningsbranschen att få bättre kontroll, effektivare uthyrningsflöden och därigenom högre lönsamhet i sin uthyrningsverksamhet. Fakturera direkt från AppSys Rent eller via ditt integrerade ekonomisystem.

FRAMTIDSSÄKRAT
AppSys Rent är byggt på den senaste .NET-plattformen, vilket borgar för ett framtidssäkert system. Utveckling sker kontinuerligt och vi gör flera releaser varje år som vi arbetar mycket metodiskt med. Systemet är till alla delar helägt av Applied Systems AB, vilket gör att vi har kontroll över framtida utveckling. Detta är en extra trygghet för dig som kund.

LÄTT ATT KOMMA IGÅNG
AppSys Rent har utvecklats för att passa uthyrningsverksamheter med ett eller flera arbetsställen och depåer. Principen är att funktionalitet ska finnas, men du ska inte behöva fler funktioner än du har behov av. Detta gör att startsträckan blir väldigt kort, utan att begränsa dina möjligheter till framtida utveckling.

Kom igång

SVERIGES BÄSTA SUPPORT
 Vi är mycket stolta över vår support och vi lovar att det är en av marknadens bästa. AppSys Rent Support finns här i Sverige och består av vår egen personal. Ingen tredje part är inblandad och ingen krånglig helpdesk utomlands.

När du kontaktar oss kommer du direkt till vår kunniga personal som alla har varit med och utvecklat AppSys Rent. Vi har öppet alla vardagar mellan 08.00 – 17.00

Ring oss så hjälper vi dig igång