Visma + AppSys Rent

Ge ditt företag förutsättningar att arbeta digitalt, effektivt och spårbart i en komplett webbaserad lösning.

Fungerar tillsammans med

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration

Kategori

  • Uthyrning

AppSys Rent - Uthyrningssystem

AppSys Rent är ett komplett uthyrningssystem som är anpassat för i stort sett alla av de olika verksamhetsgrenarna inom uthyrningsbranschen. Vi erbjuder möjlighet att skräddarsy funktioner som täcker era specifika behov. Våra utvecklare har lång erfarenhet av att kundanpassa systemet för att det ska passa just er.

 

FRAMTIDSSÄKRAT

AppSys Rent är webbaserat vilket innebär att det är tillgängligt vart ni än befinner er, vilket gör att systemet är enkelt att använda.

Det finns även möjlighet att koppla AppSys Rent med vår egen app, vilket medför att ni kan ta med er AppSys Rent vart ni än är.

AppSys Rent är kompatibelt med de flesta ekonomisystem vilket gör det enkelt att komma igång.

 

LÄTT ATT KOMMA IGÅNG

AppSys Rent digitaliserar din uthyrningsverksamhet vilket ger rätt förutsättningar för att arbeta digitalt, effektivt och spårbart.

Vi erbjuder tre olika paket för att täcka era olika behov, oavsett hur stort eller litet företaget är.

AppSys Rent är helt enkelt ett komplett uthyrningssystem där utbildning och support finns tillgängligt under hela vägens gång.

”Läs mer om Visma Spcs - AppSys Rent här”

Kom igång

SVERIGES BÄSTA SUPPORT

När du kontaktar oss kommer du direkt till vår kunniga personal som alla har varit med och utvecklat AppSys Rent. Vår support är därför experter på våra produkter och är redo att besvara de frågor som kan uppstå. Supporten är öppen vardagar mellan kl. 7:00-17:00. Vi talar både svenska och engelska.

Ring oss så hjälper vi dig igång.